Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9’a yeni beta güncellemesi geldi

Samsung Galaxy Note9 için bir yeni güncelleme daha geldi. Note 9 model akıllı telefonda problemlerin çözülmesi adına yeni güncelleme geliyor. İşte güncelleme detayları hakkında her şey.

Galaxy Note 9, bir yeni Android Pie beta güncellemesi daha aldı. Güncelleme ilk önce Almanya, Güney Kore ve Hindistan bölgelerinde yayınlandı. Bunla beraber güncelleme beta programının yer aldığı birçok ülkede daha yayınlanacak. Güncelleme de yer alan yazılımın versiyonu ise N960FXXU2ZRLT oluyor. Üçüncü beta güncellemesinin final sürümünden önceki güncelleme olduğunu düşünürken öyle olmadığı açıkça ortada. Son gelen güncelleme ile dokunmatik sorunlarıyla mücadele başlıyor.

Samsung Galaxy Note9a yeni beta güncellemesi geldii

Samsung Galaxy Note9 Güncelleme Nasıl Yapılır?

Dokunmatik sorunları, kritik hatalar olarak rafta yer alıyor. Bu bakımdan güncellemenin Note9 için ilk gelen düzeltme veya diğer adıyla iyileştirme güncellemesi olduğunu düşünebiliriz. Galaxy S9 ve s9+ için iki farklı düzeltme güncellemesinin geldiğini belirtelim. Note9 umarız aynı kaderi yaşamaz.

Tabii ki güncelleme henüz ülkemiz için yayınlanmış değil. Ancak Ayarlar > Yazılım menüsüne girerek sizlerde kontrol edebilirsiniz. Güncelleme yaparken Wi-Fi bağlantısıyla yapmanızı öneririz. Ayrıca şarjınızın %50 üzerinde olduğuna dikkat edin.