galaxy fold ne zaman satisa cikacak 1

Samsung, Galaxy Fold Lansmanı İle İlgili Söylentileri Yalanladı

Samsung Electronics’in Galaxy Fold piyasaya sürülmesiyle ilgili küçük bir ilerleme kaydedildiği görülüyor, Cuma günü şirket dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunun Temmuz ayında piyasaya sürüleceğine dair söylentileri reddetti.

Samsung Galaxy Fold Ne Zaman Çıkacak?

Katlanabilir telefon Haziran ayında Kore medyasına tanıtılacağı ve Temmuz ayında piyasaya sürüleceği yönünde söylentiler oldu. Geçen hafta, Samsung’un akıllı telefon işletmesi şefi Koh Dong-jin, Koreli bir medya kuruluşuna telefonun Temmuz ayından önce geleceğini söyledi. Ancak, Samsung ve ortaklarına göre, Kore’deki katlanabilir telefon için bir medya etkinliği programı ve resmi lansmanı henüz belirlenmedi.

Galaxy Fold

Samsung yetkilisi, “Bu ay böyle bir medya etkinliği düzenliyorsak, şu ana kadar bir şeyler yapmalıyız” dedi. “Nisan ayındaki gecikmeden bu yana hiçbir şey ilerlememiştir.” açıklamasında bulundu.

Samsung, ABD’deki gözden geçirenler tarafından bulunan katlanabilir ekrandaki kusurlar nedeniyle, başlangıçta 24 Nisan’a ayarlanan Galaxy Fold’un ABD’deki lansmanını geciktirmesinden bu yana 1 1/2 ay geçti. Şirket o zamandan bu yana defalarca çıkış tarihinin “önümüzdeki haftalarda” ilan edileceğini açıkladı.

Haberlere göre, Samsung, ekran hatalarını en geç Haziran ayına kadar düzelttikten sonra Galaxy Fold’u dahili olarak tanıtmayı hedefliyordu. Mayıs ayının başlarında, Güney Koreli teknoloji devinin akıllı telefonu işinde üst düzey katlanabilir modelin piyasaya sürülmesi için yeni programı onaylamak için gizli toplantılar düzenledi.

Samsung, ana ekranın üst koruyucu tabakasının kaldırıldığı veya üstündeki açık alanlarda bazı maddeler bulunduğunda olduğu gibi bazı durumlarda kırılmış numunelerin iç muayenesini tamamladığını söyledi. Sorunu çözmek için tedbirler oluşturma sürecinde olduğunu da ekledi.