PUBG Lite

PUBG Mobile UC Nedir? Nasıl Kullanabilirsiniz?

Popüler Online oyunlardan biri olan PUBG Mobile UC, PUBG’de kullanılan bir para birimidir.

Pubg Mobile UC ile oyuncuların çeşitli eşyalara; oyuncu görünümü değiştirmek veya belli bir rekabet seviyesine ulaşmayı sağlayan modlara ve skinlere erişim için kullanılıyor.

PUBG Mobile da UC satın almayı düşünüyorsanızı bunun için en uygun zaman genellikle sezon başıdır. Özellikle düşmanlara karşı etkili skinlere sahip olmasını sağlayan UC, sezon başlarında avantajlı fiyatlar ile sunuyor.

UC satın aldığınızda bu UC’ler  size yüksek UC değerinde hediyeler de kazandırabiliyor ve geçmesi daha kolay, ödülü daha yüksek olan görevlere de erişilmesine olanak tanıyor.

PUBG Mobile UC Nasıl Yüklenir? ve Nasıl Aktif Edilir?

PUBG Mobile UC ile royale pass elite ve oyun içinde skinler de satın alınabilir. Böylelikle oyuncular silahlarına, paraşütlerine, giysilerine çeşitli desenler seçebiliyor. İsteyenler ise bir kasa açarak ender ve değerli olan desenleri ve giysileri bulabilme şansına sahip oluyor. Haliyle UC sahibi  olan oyuncular, diğer oyuncular ile arasında fark yaratıyor.

UC’nin kullanılabilmesi için uygulama içerisinden Google Play ya da App Store üzerinden satın alma işleminin yapılması gerekiyor. Bu satın almanın yapılabilmesi için de hesaplarda yeterli bakiyenin bulunması gerekiyor. Bir diğer PUBG Mobile UC kullanılabilmesi için e-pin satın alma işlemi tercih edilebilir..

Razer PIN bir ve Redeem Code. Peki bu iki kodu nasıl ayırt edeceksiniz?

Razer PİN Nasıl Kullanılırım?

Buradan ilgili adrese girin. Açılan ekranın sağ üst köşesinde ülke seçimi ekranından Türkiye’yi seçin.  Buraya PUBG Mobile oyun ID’nizi yazın ve Enter’a basın. Ödeme Yönteminizi tercih edin. Satın almış olduğunuz kodunuzu sayfadaki ilgili alanlara yazın ve “Next” e tıklayın.

Redeem Code Nasıl Kullanılırım?

Redeem Code yönteminin kullanımı da Razer Pin’e benzemektedir..

Buradan verdiğimiz adrese girin. Gelen ekranın sağ üst köşesinde ülke seçimi yaparak Türkiye’yi seçin. PUBG Mobile oyun ID’nizi yazın ve Enter’a basın. Ödeme Yönteminizi seçin. Satın almış olduğunuz kodunuzu sayfadaki ilgili alanlara yazınız ve “Next” e basarak işlemi sonlandırın