Pokemon GO

Pokemon GO Gerçekçi Hava Durumuna Sahip Olacak!

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra tüm dünyada popüler hale gelen Pokemon GO’ya senkronize hava koşulu güncellemesi yayımlandı!

2016 yılında piyasaya sürüldükten hemen sonra kısa süre içinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya başlanan Pokemon GO uzun bir süre tüm sosyal ağlarda gündem konusu olmuştu. Nitekim oyunu oynadığı sırada duvarlara toslayan ve araba kazası geçiren birçok maceracı haber konusu olmuştu. Niantic Games tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen oyun son zamanlarda bir hayli popülerliğini yitirmişti. Firma son zamanlarda yayımladığı güncellemeler ile oyunu tekrar popüler hale getirme amacında.

Senkronize Hava Durumuna Sahip Olacak!

Pokemon GO

Son olarak gerçekçiliği bir tık daha geliştirmek adına yayımlanan güncelleme ile oyuncuların ilgisi çekildi. Oyunu oynadığınız konumdaki hava durumunu öğrenen uygulama oyunda size gerçekçi ortam sunuyor. Eğer oyunu oynadığınız anda yağmur yağıyor ise oyunun ana ekranında da yağmur yağmaya başlıyor. Gelen son güncelleme ile birlikte oyuna 50 yeni Pokemon daha eklendiği belirtildi.

Yayımlanan son güncelleme ile Pokemon GO bir adım daha gerçekçilik kazanmış oldu.