Note 8 Enterprise Edition 1

Özel Samsung Galaxy Note 8 Enterprise Edition Satışa Çıkıyor!

Samsung’un Note 7 serisinde geçen yıl yaşadığı can sıkıcı durum Note 8 ile yerini gülümsemeye bırakıyor diyebiliriz. Yüksek bir fiyatı olan Note 8 için gelen ilk satış rakamları ileri ki günlerde markanın yüzünü güldürmeye devam edecek nitelikte..

Performans konusunda başarılı bir cihaz olan Note 8, donanımsal ve sistemsel olarak da oldukça geliştirilerek başarılı olan cihaz haline dönüşürken; Note 8 için yeni bir varyantının olduğu da gün yüzüne çıktı. Note 8 Enterprise Edition adı ile gelecek olan yeni modelin temel özellikleri ise çok fazla değişiklik göstermeyecek.

Note 8 Enterprise Edition Neler Farklı?

Tasarım ve sistemsel olarak diğer diğer sekiz serisi ile aynı olan cihazın farklılaştığı nokta ise yazılım kısmında; yapılacak olan yazılımsal değişiklik ile kurumsal firmalara özel bir versiyon haline dönecek olan Note 8 Enterprise Edition da en büyül fark güvenlik kısmında olacak.

Note 8 Enterprise Edition’ın yazılımı için Neler Yapılacak?

Yazılım desteğinin geliştirilecek modelde; OTA güncellemelerinin desteği de artırılarak; destek süresi 2 yıldan 3 yıla çıkarılacak. Bu süreçte Android güncellemelerinin yanı sıra önemli güvenlik güncellemelerinin de düzenli olarak yayınlanacak.

Note 8 Enterprise Edition’ın Fiyatı Nedir ?

Yeni modelin fiyat’ı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.