Oppo R11 Plus

Oppo R11 Plus için Beklenen Bilgiler Geldi

Oppo tarafından kısa bir süre önce tanıtılan Oppo R11 akıllı telefonlarının satışa çıkmasının ardından şimdi ise Oppo R11 Plus modelinin ne zaman satışa çıkış yapacağı ortaya çıktı. İşte Oppo R11 Plus serisinin çıkış tarihi ve fiyatı.

Oppo, akıllı telefon dünyasına bir kez daha iddialı bir giriş yaptı. Tanıtımlarıyla bile dikkat çeken Oppo R11 modellerinin satışa çıkarılmasının ardından teknoloji devi tekrar gündeme gelmeyi de başardı. Akıllı telefon devlerine ne kadar rakip olur merak konusu olsa da şimdilik satışları da oldukça yii seviyelerde devam eden Oppo R11 modellerinin ardından şimdi ise R11 Plus modelleri piyasaya çıkıyor. Öncelikle Oppo R11 serilerinin özelliklerinden bahsedelim. Ardından R11 Plus modeli için yapılan çıkış tarihi açıklamasına bakacağız.

Oppo R11 Plus Özellikleri

Özellikle ekran konusunda bariz bir farkı bulunan Oppo R11 Plus modelinin özellikleri arasında dikkat çeken detayları, RAM ve işlemci miktarı. Orta sınıfın başarılı modellerinden biri olan ve henüz çok kısa önce tanıtımı gerçekleştirilen Snapdragon 660 işlemcileriyle beraber gelecek olan Oppo R11 Plus modeli Oppo R11 serisiyle aynı işlemcilere sahip. RAM bellek miktarı konusunda ise standartların üzerinde bir bellek miktarına yer veriliyor.

Oppo R11 Plus

6 GB RAM bellek miktarıyla beraber çok daha iyi bir performans ortaya koyan Oppo R11 Plus, ekran kısmında ise 6 inç ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 6 inç ekran boyutuyla beraber sunulan çözünürlük değeri ise Full HD. AMOLED ekran ile Full HD ekran çözünürlüğüyle beraber görüntü kalitesi oldukça başarılı olan akıllı telefonların 4000 mAh arttırılmış batarya miktarı da yine Oppo R11 Plus modelinin farklarından biri.

Oppo R11 Plus

R11 akıllı telefonlarına göre hem bellek hem ekran boyutu hem de batarya kısmında daha iyi bir sisteme sahip olan R11 Plus modelinin çıkış tarihi de net olarak açıklandı. Yeni seri akıllı telefonların çıkış tarihi olarak 30 Haziran açıklaması yapıldı. Ay sonunda gelecek olan yeni seri akıllı telefonların 540 dolar fiyatıyla satışa çıkacağını da ekleyelim. Bu model 100 dolar daha pahalı bir seri olacak.