Oneplus U 55 İnç 4k Hdr Tv

Oneplus U 55 İnç 4K HDR Tv Satışa Çıktı

Daha önce Samsung ve LG daha sonra SONY ve Phıllıps şirketleri TV üreterek bu pazarın tüm kaymağını yediler, One Plus da TV üretmeye karar verdi ve harika modeller üretti. Hindistan piyasasında Xiaomi şirketi Mi TV modelleri ile piyasaya hala hakimdir. OnePlus da bu piyasada yer almak için One Plus TV Q1 Serisi TV modellerini tanıttı.

Oneplus U 55 İnç 4K HDR Tv İncelemesi

Firmanın daha önce U serisi ve Y serisi TV modelleri de vardı. Y serisi 32 inç ve 43 inç modellerden oluşuyordu U serisi ise 55 inç ve 65 inç modellerden oluşmaktaydı.  Geçen hafta OnePlus şirketi U serisi TV modellerini Hindistan için, giriş seviyesi olarak  180 dolar ( 12,999Rs) fiyatla satışa sundu. Şimdi ise 930 dolar ( 69990Rs)  fiyatla OnePlus TV U serisi cihazı piyasaya sürüyor.

Oneplus U 55 İnç 4k Hdr Tv2

55 inç paneli ince ve Premium tasarımı ve 30 Watt hoparlörlerine ek olarak Dolby Vision teknolojisi ile gelen bu yeni cihaz, büyük parlak görüntü sunan ve genellikle salon ve yatak odalarında şık duracak bir modeldir.  Şirket bu modelinde minimalist bir tasarım tercih etti. Arka tarafı düz, alüminyum kasa, fiber kaplama hoparlörler ile göz dolduracağı kesin.

OnePlus 55 inç TV 3 adet HDMI çıkışına, bir adet AV girişine 2 adet USB girişine sahiptir. Ethernet bağlantı noktası da bulunmaktadır. Cihazla beraber duvara montaj kiti de geliyor. Hindistan için bu TV modelinin kurulumu ücretsiz yapılıyor.

Oneplus U 55 İnç 4k Hdr Tv3

One Plus TV U1 model televizyon 55 inç boyutta ve 4K UHD LED teknolojisine sahiptir. Ekran HDR10 + ve Dolby Vision desteği ile desteklenmektedir. Ayrıca yüzde 93 DCI-P3 renk gamı, Gama Motoru ve MEMC teknolojisi gibi özellikleri de sunuyor. Bunlara ek olarak. OnePlus, gürültü azaltma, süper çözünürlük, renk alanı eşleme ve dinamik kontrast içeriyor.

Bir Bakışta Oneplus U 55 İnç 4k Hdr Tv Özellikleri

Panel Boyutu: 55 inç

Panel Türü: VA LED

Panel Çözünürlüğü: 3840 x 2160 – 4K

Panel Yenileme Hızı: 60Hz

HDR 10 desteği: Evet

Dolby Vision Desteği: Evet

Dolby Atmos Destek: Evet

HDMI Bağlantı Noktaları: 3

USB Bağlantı Noktaları: 2

Bluetooth: Evet

Kablosuz: Evet

Ethernet: Evet

Hoparlörler: Toplam 30W ses çıkışına sahip 4 sürücü

Dahili depolama: 16 GB