oneplus 6 T Tasarım

OnePlus 6T Tasarımı Nasıldır?

Çinli firma tarafından üretilen ve adını ilk olarak Amiral gemi katili olarak duyduğumuz OnePlus 6T yepyeni modeli ile bekleyenlerinin karşısına çıkacak. Yeni modeli hakkında çok farklı söylemler bulunmaktadır. Bu söylemlerin genelinin doğru olduğu ve yeni çıkan telefonun çentikli telefon modelleri arasına gireceği bilinmektedir. Uzun süredir hakkında çeşitli iddialar bulunan OnePlus 6T tasarımı nasıldır sorusunun cevabını herkes merakla beklemektedir. İlk olarak geçen yıl satışa sunulan İPhone X serisinde uygulanan çentik modası sonrasında birçok marka tarafından yeni modellerinde kullanıldı. En son olarak OnePlus 6T modelinde kullanılmıştır.


OnePlus Hakkında

Telefonu üreten şirket Çin’de 2013 yılında kuruldu. Düşük fiyatlı standart telefonların yerine yüksek kaliteli, geçek kullanıcı deneyimini iyileştiren yepyeni akıllı telefonlar tasarlamak amacına öncelik vermiştir. İlk olarak 2014 yılında OnePlus One modelini piyasaya sürmüş zamanla 2, X, 3, 3T, 5, 5T modellerini üretmiştir. En son 16 Mayıs 2018 tarihinde de OnePlus 6 modelini piyasaya sürmüş ve en son 6T modelinin yakında çıkacağı haberleri verilmektedir.

OnePlus 6T Tasarımı

Çok yüksek fiyatlarla satışa sunulan OnePlus telefonları en yeni modeli olan 6T’nin tanıtım videosunu ve canlı bir fotoğrafını yayınladı. Yayınlanan resimden yola çıkarak tasarımının;

  • Su damlası şeklinde küçük bir çentiğe sahip
  • Parmak izi okuma özelliği bulunmakta
  • İşlemcisi Snapdragon 845
  • AMOLED ekranı 6.4 inç
  • Arkasında 12 megapiksel ve 20 megapiksel çift kamera

Önünde ise 25 megapiksellik bir kamera