ash 1

OnePlus 5T’nin kutu açılış videosu sızdırıldı!

Birkaç gün içerisinde resmi olarak tanıtılması beklenen OnePlus 5T’ye ait olduğu iddia edilen bir kutu açılış videosu sızdırıldı. Videodaki cihaz, akıllı telefonun sızdırılmış özelliklerine sahip.

Benchmark sonuçlarıyla ve yeni görüntüleriyle önceki haberlerimize konu olan OnePlus 5T, şimdi de kutu açılış videosunun sızdırılmasıyla gündemde. 16 Kasım tarihinde tanıtılması beklenen akıllı telefonun sızdırılan videosundaki cihaz, OnePlus 5T’nin özellikleri göz önünde bulundurulduğunda akıllı telefona bir hayli benziyor. Ancak akıllı telefonların tanıtımdan önce birçok sahte videosunun, görselinin ve özelliğinin paylaşıldığını da unutmamak gerek.

Videoda akıllı telefonları inceleme konusunda deneyimli olan bir vlogger yer alıyor ve videonun son kısımlarında OnePlus 5T’yi “önceki modeli” olarak tanımladığı OnePlus 5 ile karşılaştırıyor. Yaklaşık 5 dakika süren videoda akıllı telefonun kutu içeriği de detaylı olarak anlatılıyor ve gösteriliyor.

https://www.dailymotion.com/video/x68tp04

İlk olarak YouTube’a yüklenen ama akıllı telefon daha tanıtılmamış olduğu için paylaşılmayan video, bir şekilde internette yayılmış. OnePlus tarafından bu videoyla ve videoda görünen cihazın OnePlus 5T olup olmadığıyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

OnePlus 5T ve OnePlus 5 arasındaki fark

Videoda değinilen konulardan birisi de bu iki cihaz arasındaki donanımsal ve tasarımsal farklar. OnePlus 5T’nin OnePlus 5’ten farklı olarak çerçevesiz ekrana ve 18:9 orana sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca yeni akıllı telefonda Home tuşu bulunmuyor, bundan ötürü parmak izi okuyucusu cihazın arka kısmında yer alıyor.

Videodaki cihaz OnePlus 5T gibi görünse de (şahsi fikrim gerçek olduğu yönünde)  kesin bir yorumlama yapabilmek için 16 Kasım tarihini beklememiz gerekiyor.