OnePlus 5T Reddit ve Twitterda tamamen sizdirildi 1

OnePlus 5T, Reddit ve Twitter’da tamamen sızdırıldı

OnePlus 5T sızıntıları artık, teknik detayları, fotoğrafları ve daha fazlasını sunuyor. Yeni nesil akıllı telefon kısa süre önce yeniden sızdırıldı. Çeşitli kaynaklardan gelen yeni sızıntılar OnePlus’ın ne halde geleceğini tam olarak göstermeyi başarıyor. Son kaynağın biri ise Twitter üzerinden sağlandı. Özelliklerin yanı sıra fotoğraflarında görüldüğü rapor, Almanya üzerinde ortaya çıkmış gibi duruyor. Almanya‘nın dışında ayrıca Sarai Griffin‘den de bazı fotoğraflar geldi.

OnePlus 5T Reddit ve Twitterda tamamen sızdırıldı

Yeni akıllı telefonun sızdırılan özellikleri, resmi bir kaynaktan gelmemiş olsa bile, ilerleyen zamanlarda resmi olarak görülecek. Cihazın arka kısmında yüksek donanımlı çift kamera yer alırken, ön tarafında ise bir kamera yer alıyor. Bütün kamera algılayıcıları ise Sony IMX markasıyla görülüyor. Bu bakımdan güvenilebilir olduğunu bir kez daha kanıtlamış. Arka kameraların her ikisinde çift led yanıp sönebiliyor.

Telefonun ekranı 1080p FHD + 6,01 inç çözünürlüğe sahip. AMOLED ekran olarak gelen akıllı telefon ekran boy oranı 18: 9. Ekran koruması ise 2.5D Corning Gorilla Glass 5 ile sağlanıyor. Aşağıda görebileceğiniz görüntüler ile birçok detayı anlamak mümkün.

OnePlus 5T Reddit ve Twitterda tamamen sızdırıldı5 OnePlus 5T Reddit ve Twitterda tamamen sızdırıldı4 OnePlus 5T Reddit ve Twitterda tamamen sızdırıldı3 OnePlus 5T Reddit ve Twitterda tamamen sızdırıldı2 OnePlus 5T Reddit ve Twitterda tamamen sızdırıldı1