oneplus 5t rumor roundup all latest leaks news new bezel less flagship.1280x600 1

OnePlus 5T’nin benchmark sonuçları paylaşıldı

OnePlus 5T’ye ait olduğu iddia edilen benchmark sonuçları, akıllı telefonun Snapdragon 835 işlemci kullananlar arasında en güçlü olacağını gösteriyor.

Son birkaç haftadır en çok konuşulan akıllı telefonlardan birisi olan OnePlus 5T, şimdi de benchmark sonuçlarının elde edildiği iddialarıyla gündeme geldi. İlk olarak Hollanda merkezli bir haber sitesi tarafından paylaşılan benchmark sonucunda OnePlus’a ait olan ve “A5010” kod adını kullanan bir cihazın sonuçları görünüyor. Henüz bu görselin doğruluğu hakkında bir bilgi bulunmuyor ancak cihazın benchmark sonuçları, OnePlus 5T’nin Snapdragon 835 işlemci kullanan en güçlü telefon olacağına işaret ediyor.

OnePlus 5T Geekbench

İşlemcinin yanı sıra görselden OnePlus 5T’nin 8 GB RAM’e ve Android 7.1 işletim sistemine sahip olacağı da anlaşılıyor. Cihazın diğer özellikleri hakkında kesin bir bilgimiz yok fakat birkaç gün önce Evan Blass tarafından paylaşılan bir görsel, akıllı telefonun tasarım bakımından Oppo R11’i andıracağını gösteriyordu. Bu benzerlikten yola çıkılarak OnePlus 5T’nin de 5.5 inç ekran boyutuna sahip olacağı tahmin ediliyor.

OnePlus 5T’nin fiyat tahminleri

PhoneArena, OnePlus CEO’su tarafından yapılan “Yeni akıllı telefonumuz muhtemelen 600 dolardan pahalı olmayacak” açıklamasını ve OnePlus 5’in satış fiyatını dikkate alarak OnePlus 5T modellerinin fiyatlarını tahmin etti. Bu tahmine göre 64 GB depolama alanına ve 6 GB RAM’e sahip olan model 540 dolara, 128 GB depolama alanına ve 8 GB RAM’e sahip olan model ise 600 dolara satışa sunulacak. Bakalım güçlü donanıma ve rakiplerine göre daha ucuz satış fiyatına sahip olacak OnePlus 5T, OnePlus’ın hedefine ulaşmasına katkı sağlayacak mı. Akıllı telefonun yalnızca 6 gün sonra, 16 Kasım tarihinde tanıtılması bekleniyor.