moto z2play 1

Moto Z2 Play’in Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Netleşti!

Türkiye Lansmanı gerçekleşen Moto Z2 Play, Özellikleri, Tasarımı ve Türkiye Fiyatı, çıkış tarihi hakkında ki konuları açıkladı.

Haziran ayında Motorola tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan Moto Z2 Play için Türkiye lansmanını gerçekleştirildi. Yeni amiral gemisi olan Moto Z2 Play için gerçekleştirilen etkinlikte detaylar paylaşıldı.

Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan Moto Z2 Play’de 5.5 inç ekran boyutu tercih edililirken; 360 derecelik açıya sahip olan ve 4K video çekim desteği sunan kamerası ve suya dayanıklı yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Metal bir kasa tasarımına sahip olan telefonda kullanılan ve yıpranmaya dayanıklı olduğu belirtilen kasası içinde yer alan 3490 mAh bataryası ile 30 saate kadar pil ömrü sunan cihazda; 2.2 GHz sekiz çekirdekli işlemci güç sağlaycak şekilde geliyor.

Moto Z2 Play’i sadece 15 dakika şarj ettiğinizde size 8 saat pil ömrü sunacak.

Lazer fokusu ile 5 metreye kadar genişletilmiş özelliği bulunan 5 MP lik ön kamera ile gelecek olan Moto Z2 Play; Moto Mods teknolojisine sahip.

Yeni Mod’lardan Moto GamePad ile akıllı telefonunuzu bir avuç içi oyun konsoluna dönüştürebilirken; Gerçek bir oyun deneyimi için çift kontrol paneli ve dört düğmeli GamePad dahili 1035 mAh pil ile sunuluyor.

Moto Z2 Play’in Türkiye Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi Eylül ayı olarak belirtilirken; Satış fiyatı 2229 TL olarak açıklandı.