Metal Gear Survive

Metal Gear Survive’dan yeni oynanış videosu paylaşıldı!

Metal Gear serisinin yeni oyunu Metal Gear Survive’ın 6 dakikalık yeni oynanış videosu paylaşıldı. Videoda oyunun içeriği hakkında birçok bilgi yer alıyor ve dövüş sistemi, eşya yaratma özelliği az da olsa görülebiliyor. Videoyu haberimizden izleyebilirsiniz.

Konami’nin bir süre önce duyurduğu yeni Metal Gear oyunu Metal Gear Survive’a ait yeni bir video paylaşıldı. Oyunun yapısının gösterildiği 6 dakikalık videoda dövüş sistemi, oyunun hikayesi ve eşya yaratma özelliğine temel olarak değiniliyor. Zombi benzeri yaratıkların yer aldığı oyunda farklı görevlere çıkan ana karakterimiz, bu görevlerde kurtulan kişileri ana kampa getiriyor ve topladığı malzemelerle işine yarayabilecek eşyalar yaratıyor. İşte paylaşılan video:

https://www.youtube.com/watch?v=eqMIqJDjarg

Metal Gear Survive’da zombiler

Videonun bir bölümünde arkadaşını kontrol eden bir askerin saldırıya uğradığı ve ana karakterimiz tarafından kurtarıldığı görünüyor. Zombi gibi davranan bu yaratıklar her ne kadar zombiye benzemeseler de, videonun bu kısmı oyundaki insanların bir şekilde bu yaratıklara dönüşebildiğini gösteriyor.

Oyunun 20 Şubat’ta PS4, Xbox One ve PC platformu için satışa sunulması bekleniyor.