LG ThinQ buzdolabı

LG, saydam dokunmatik ekranlı yeni buzdolabını tanıtacak

LG, CES 2018 etkinliğinde ThinQ akıllı buzdolabı modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Sıradan buzdolabı modellerinden farklı olarak kapısında 29 inch’lik devasa bir ekran barındıran buzdolabı, bu ekranı saydamlaştırarak içindekilerin görülebilmesine olanak sunuyor. Detaylar haberimizde.

CES 2018 etkinliği yaklaşıyor ve bu etkinlikte yer alacak olan cihazlar yalnızca akıllı telefonlar ve bilgisayarlardan ibaret değil. Teknoloji devleri, gelecek senelerde evlerimizde bulunacak olan cihazları da bu etkinlikte sergileyerek katılımcıların dikkatlerini çekmek için birbiriyle yarışıyor ve görünüşe göre LG bunu oldukça iyi bir şekilde başaracak.

Güney Koreli şirket, YouTube ana sayfasına yeni ThinQ akıllı buzdolabı modelinin görselini yükledi. Bu buzdolabı, kapısında 29 inch’lik devasa bir dokunmatik ekran bulunduruyor ve yalnızca iki tıklamayla bu ekranı saydamlaştırabiliyor. Böylece buzdolabını açmadan içinde bulunan şeyler dışarıdan da görünebiliyor.

LG ThinQ modelleri

Aslında bu model LG’nin ilk saydam dokunmatik ekranlı buzdolabı olmayacak. Şirket bundan 2 sene önce Smart InstaView Door-in-Door isimli modelini CES etkinliğinde tanıtmıştı. Windows 10 işletim sistemine sahip olan buzdolabı etkinlikte dikkatleri üzerinde toplamıştı, ancak LG’nin bu modeli satışa sunup sunmadığı bilinmiyor.

CES etkinliği yalnızca birkaç gün sonra başlayacak ve hem LG’nin bu ilginç modeliyle ilgili, hem de diğer sıra dışı teknolojilerle ilgili birçok yeni bilgi edineceğiz.