jailbreak 1200px 1

Jailbreak iPhone Uygulama İçi Ücretsiz Alım Nasıl Yapılır?

Merhabalar, bugün sizlere Jailbreak kullanıcıları için uygulama içi alım işlemlerinin nasıl ücretsiz hale getirileceğinden bahsedeceğiz. Elbette bu işlemin doğru yapılması ve çalışması için mutlaka telefonunuzun jailbreakli olması gerekmektedir.

Jailbreak nedir?

Kısaca jailbreakten bahsedip konumuza devam edelim. Jailbreak aslında iPhone model telefonların hapishaneden kaçması anlamına gelirken, Türkçe ifade edecek olursak eğer; telefonunuzda herşeyin kısıtlı olmasından sıkılmışsanız ve özgürce kullanmak isterseniz, Jailbreak yapmanız gerekmektedir.

Telefonum Jailbreakli ücretsiz alım nasıl yaparım?

Jailbreak kullanıcısıysanız eğer, büyük ihtimal ya Unc0ver yada Chimera kullanıyorsunuzdur. Unc0ver kullanıcılarında Cydia, Chimera kullanıcılarında ise Sileo yöneticisi bulunmaktadır.

Sizler Cydia veya Sileo’ya girip arama kısmına Locallapstore yazacaksınız. Daha sonra bu tweakı kurun. Tweak kurduktan sonra respring yapın.

2. Adım:

Şimdi ise Telefonunuzda ayarlar penceresine girin ve aşağı doğru inin burada Locallapstore uygulamasına basın. Enable yani aktif edin.

Örnek çalışmasını denemek amacıyla bizler Inshot uygulamasında proya çevir kısmına bastık ve uygulamayı ücretsiz para vermeden pro ettik.

Uygulama içinde satın almak istediğiniz şeye dokunun ve ödeme penceresi geldiğinde vazgeç diyin. Otomatik olarak satın alım gerçekleşecek ve para ödememiş olacaksınız.

Uyarı:

Mobil ödeme, Kredi kartı felan tanımlamışsanız eğer kaldırın. Hiçbir şekilde ödeme bilgileriniz telefonunuzda yer almasın. Daha önce kart veya mobil ödeme ile uygulama içi alım satım veya ücretli uygulama yüklemişseniz eğer, kaldırın bilgileri sonra bu uygulamayı kullanın.

Sizlerinde bu veya bunun gibi merak ettiğiniz herhangi bir soru varsa yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.