ısınan telefon

Isınan Telefonunuza Çözüm Önerileri

Günümüzün en çok tutulan buluşlarından biri olan android işletimli cep telefonları geniş bir kullanım kitlesine ulaşmıştır. Hayatın her alanında büyük kolaylık sağlayan bu telefonlarda bazı sorunlar meydana gelmektedir. Özellikle uygulamaların artması ile birlikte telefonda ısınma sorunu son zamanlarda birçok kişinin şikayeti haline gelmiştir.


Telefonun Isınmasını Önlemek İçin

Android işletimli cep telefonları genellikle farklı uygulamaların bir arada kullanılması sırasında aşırı ısınma yapmaktadır. Isınan telefonunuza çözüm önerileri?

  • İlk başta telefonu şarj ederken orjinal şarj makinesi kullanmak gerekmektedir. Bu sayede telefonun ömrü de uzamış olacaktır.
  • Telefona takılan kapalı hava geçirmez kılıflar ısınmaya etkendir. Bu nedenle kılıf seçiminde dikkat etmek gerekmektedir.

Ayrıca

  • Telefonunun wifi erişiminin sürekli açık kalması ısınmaya neden olmaktadır. Bu nedenle gerekli zamanlarda açmak daha iyidir.
  • Telefonların güç tasarrufu modunu kapalı tutmak telefonu ısınmalara karşı korumaktadır.

Telefonda bulunan uygulamaların gerekli zamanlarda güncellenmesi ısınmayı önleyen yöntemlerden bir diğeridir. Isınan telefonunuzda belirtilen şekilde çözümler bulduğunuzda cihazınızın çok daha hızlandığını göreceksiniz.