iPhone X Turkiye Tarifeye Ek ve Pesin Fiyati Ne Kadar

iPhone X Türkiye, Tarifeye Ek ve Peşin Fiyatı Ne Kadar?

iPhone X Türkiye’de peşin veya tarifeye ek ne kadar? İşte tüm meraklıların akıllarında yer alan soruların cevapları.

Apple‘ın 10. yıla özel çıkarmış olduğu iPhone X modeli gerçekten tasarım bakımından etkileyici olurken özellik olarak da kullanıcıyı tatmin ediyor. Peki vergiler şunlar bunlar eklendiğinde ülkemizde peşin fiyatı ve tarifeye ek fiyatlar nasıl ve ne şekilde uygulanıyor? İşte tüm soruların cevapları…

iPHONE X TÜRKİYE PEŞİN FİYATI

Şuan için iPhone X fiyatına baktığımızda 64 GB iPhone X Türkiye fiyatı 5,999 TL olarak birçok yerde satışa sunulmuş durumda.

Peki bu fiyata iPhone X alınır mı? Bu konuda açık konuşmak gerekirse, paran varsa zaten alırsın, ama yoksa hiç alamazsın… Bu tamamen kullanıcının zevkine ve görüşüne kalmış. Şahsen benim param olsa ben alırım 🙂 Nede olsa bir kere dünyaya geliyoruz.

iPHONE X TÜRKİYE TARİFEYE EK FİYATI

Tarife konusu ciddi anlamda karışık bir konu olup elimden geldiğinde sadeleştirmeye çalışacağım ve fazla uzun tutmayacağım.

Turkcell iPhone X 64 GB Tarifeye Ek Fiyatı: 203 TL’den başlıyor ve 48 Ay taksite bölünüyor, bu demek oluyor ki 9.744 TL en düşük ödeyeceğiz. (Neredeyse 4000 TL faiz biniyor)

Vodafone iPhone X 64 GB Tarifeye Ek Fiyatı: 310 TL’den 24 Ay taksitle görünmekte olup en düşük bu fiyattan olduğunu belirteyim. 7.440 TL toplam ödemiş olacaksınız.

Turk Telekom iPhone X 64 GB Tarifeye Ek Fiyatı: Şuan için taksitlendirme seçenekleri açıklanmamış ancak 310 civarı olacağını düşünüyorum. 7.400 TL’den aşağı satılmayacak.