iPhone X dayaniklilik testinden geciyor sadece bir kusuru goruldu

iPhone X dayanıklılık testinden geçiyor, sadece bir kusuru görüldü

Apple‘ın akıllı telefonu iPhone X, resmen satışa çıkmış ve telefonu satın alan YouTube kanalı EverythingApplePro ve JerryRigEverything,  iPhone X’i dayanıklılık testine soktu.

Dayanıklılık videoları gibi birçok videoların ilkini başlatan ve akıllı telefonların korkulu rüyası olan EverythingApplePro kanalından yeni bir video daha geldi. Kısa süre önce iPhone X ile iPhone 8 model akıllı telefonları düşme testine sokan YouTube kanalı, şimdide iPhone X’un diğer modellere göre daha sağlam olduğunu gösteriyor.

Yapılan test ise normal insan boyu yüksekliğinden beton zemine düştüğü zaman ön ve arka camın kırılmadığını gösteriyor. Bu bakımdan akıllı telefon ciddi anlamda büyük bir beğeniyi hak ediyor. Akıllı telefonda yer alan paslanmaz çelik gövde oluşan darbeyi hemen üzerinden basit şekilde atarken iPhone X, kılıf sevmeyen kullanıcıları memnun ediyor. Paslanmaz çelik gövde bunla beraber telefonun çerçevesini de büyük küçük darbelere karşı koruyor. Tabii ki bu kısım çizilebilirken eğilme ve bükülme yapmıyor.

Asıl beklenen test ise JerryRigEverything kanalı tarafından yayınlandı. Ve beklenen bu test sonuçları son nesil iPhone’un ön ve arkasında yer alan camın piyasadaki diğer telefonlarla aynı seviyede çizildiğini işaret ediyor. Çünkü bu yeni cam para, anahtar gibi birçok ürünle çizilmiyor ve aleve karşıda dayanıklı olduğunu kanıtlıyor. Zaten performans ve bükülme testi tam anlamıyla süper ötesi. Paslanmaz çelik kasası bükülmeyi önlüyor.

https://youtu.be/twY6zUj-t20