iphone se 2 1 1

iPhone SE 2’ye ait eskiz çizimleri paylaşıldı, tıpkı iPhone X gibi!

Apple’ın ufak telefon severler için geçtiğimiz yıllarda çıkardığı iPhone SE için devam modeli olan iPhone SE 2’ye ait eskiz çizimleri paylaşıldı.

Kısa süre önce sizlere iPhone SE 2‘nin çalışır halde videosunu aktarmıştık. Sizlerinde bildiği gibi bu model daha çok küçük telefon severler için üretilmişti. Apple’ın devam modeli olması beklenen iPhone SE 2 için sızıntılar yavaş yavaş gelmeye başlıyor.

Aşağıda sizlerinde görebileceği gibi sol taraftaki telefon iPhone SE, sağ tarafta yer alan telefon ise iPhone SE 2’ye ait. Görsellere baktığımızda dikkat çeken bazı detayların olduğunu gördük. iPhone SE 2’de 3.5mm kulaklık girişinin ve parmak izi okuyucusunun olmadığı fark ediliyor. Bu bakımdan yeni akıllı telefonda yüz tanıma özelliği Face ID olacağı anlaşılıyor.

adwdaw

Eskiz çizimlerine baktığımız an, kısa süre önce çalışır halde görüntülenen iPhone SE 2 modeliyle tasarımın uyuştuğu anlaşılıyor. 4.2 inç boyutunda ekran paneli olan telefon A10 Fusion işlemciyi kullanabilir.

2 1

Şimdilik detaylar bu kadar olurken, 27 Mart günü Apple, bir etkinlikte yeni iPad Pro modelini duyururken, iPhone SE 2 hakkında bazı detaylara değinebilir. Merakla bekliyoruz.