iPhone 1

iPhone Cihazların Batarya Değişimi!

iPhone cihazların en büyük sorunlarından biri batarya ve pil sorunudur. iPhone bu konu üzerinden kendini geliştirmeye çalışsa da kullanıcıların bu konu üzerinden şikayeti durmuyor. iPhone kullanıcıları tarafından bu sorun farklı şekilde ortaya çıktığı belirtiliyor. Bazı kullanıcıların şarjı az gider, bazılarının şarj olmaz ve bazı kullanıcıların da cihazlarında ısınma sorunu ortaya çıkar. Cihazınızın şarjının %20-30 aralığında bir anda kapanması da bataryasından kaynaklıdır. Bu tarz sorunların nedeni batarya ile alakalıdır.

Bu yazımızda ise sizlere iPhone cihazların batarya konusunda sağlam olup olmadığını nasıl anlayacağınız konusunda yardımcı olacağız. Eğer sizde cihazınızda ısınma sorunu, şarjın çok çabuk bitmesi gibi problemler yaşıyorsanız, bataryanızı değiştirmenizi tavsiye ederiz. Bataryada yapılan değişiklik, cihazınızın pil ömrünü yeniler.  Yaşadığınız sorunun önüne geçmiş olursunuz. Cihazınıza erken müdahalede bulunmazsanız ve bu şekilde cihazınızı kötüye kullanırsanız sorun yaşayabilirsiniz.

iPhone Batarya

iPhone Cihazlarda Yaşanan Donma Sorunu!

Eğer iPhone kullanıyorsanız ve cihazınızda donma sorunu yaşıyorsanız bu sorun yazılımsal sorundan kaynaklıdır. Yapacağınız güncellemeler ardından sorun düzeliyorsa yazılımsaldır. Ancak pilden kaynaklı olarak bu sorun ortaya çıkabilir. Eski cihazların pil kapasitesinin yetmemesinden dolayı cihazın performansında düşüş yaşanabilir. iOS 11 güncellemesi ile bu durumun önüne geçilmeye çalışıldı. Fakat bu durum yeterli bir çözüm olmadı. Eskisine göre cihazda iyileştirmeler olsa da bu güncelleme net bir çözüm getirmedi.

iPhone 5s bataryası

Bu sorunu çözmek için ise pil değişimi yapmanız gerekiyor. Eski cihazların pil kapasitesinin yetmesinden dolayı cihazın performansında düşüş yaşanabilir. Aşırı ısınmanın sebebi de bataryadan kaynaklıdır. Aşırı ısınma aynı zamanda bir çok sorunu da getirir. Eğer cihazınıza komple zarar gelmesini istemiyorsanız batarya değişimi yapmanızı tavsiye ederiz. Kısacası iPhone cihazlarda yaşanan sorunu batarya değişimi ile halledebilirsiniz. Cihazınızı komple kaybetmek yerine 200-300 TL’ye cihazınızı kurtarabilirsiniz.