iphone 8 1 1

iPhone 8 için yapılan sızıntıyla maket görselleri ortaya çıktı

iPhone 8 hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ederken, şimdiye kadarki en net iPhone 8 görüntüleri sızdırıldı. İşte yeni sızıntılar ve detayları…

Apple’ın bu yıl içerisinde tanıtacağı söylenen iPhone 8, şimdiye kadar ki en fazla merak edilen iPhone modeli oldu. Çünkü işin içerisinde 10. yıla özel bir model olacağı düşünülüyordu. Durum böyle olunca Apple’ın beklentileri karşılaması için elinden geleni ardına koymayacağı zaten kesin. iPhone 5S’ten sonra ilk kez bir tasarım değişikliğine uğrayan iPhone 6 ile iPhone 7 Plus‘a kadar tasarım anten bantları dışında hep aynıydı. Bu süre zarfında Apple’ın yeni bir tasarıma geçecek olması elbette beklenen bir durum. iPhone 8’in tasarımı sızdırılırken en net sızdırma olduğunu belirtelim.

iphone 8

iPhone 8 Maket Halde Görüldü!

Kısa süre önce Benjamin Geskin’in yayınlamış olduğu otomobil içerisinde ki iPhone 8 görüntülerinden hemen sonra BGR sitesi farklı bir ortamda çekilen yeni iPhone 8 görüntülerini sızdırdı. Elbette bu görüntüler daha önceki yıllarda ki gibi iPhone maketi oluyor ve fabrikadan sızdırılan kesin olan tasarıma göre hazırlanarak ortaya çıkıyor. Bu görseller gelen tüm iddialara göre iPhone 8 modeline en yakın tasarım diyebiliriz.

Sızdırılan görsellerde ki iPhone 8’in hem ön hem de arka kısmında 2.5D cam paneller yer alıyor. Cam panellerin arasında ise paslanmaz çelik çerçeve yer almakta. Bu arada Touch ID henüz nerede bilinmiyor. Ayrıca kameranın dikey konumlandırıldığı görülüyor. Bakalım yeni sızıntılar da Touch ID adına bir detay görebilecek miyiz?