Ekran goruntusu nasil alinir 1

iPad veya iPhone’larda Ekran Görüntüsü Alma

iPad veya iPhone’daki en kolay püf noktalardan biri ekran görüntüsü almak, ancak kullanıcılar hala farkında değiller. iPad veya diğer iOS cihazlarında ekran görüntüsü almak inanılmaz derecede kolaydır. Bu nedenle, iOS cihazları için özellikle iPad için çok basit bir rehber paylaşmayı düşündük. Bazı kullanıcılar bunu çoktan çözmüş olabilir, ancak hala bilmeyenler için bu rehber onlar içindir. iPhone ve iPad için ekran görüntüsü alma yöntemleri.

Ekran Görüntüsü Alma

Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Güç ve ana düğmeleri kullanarak iOS cihazlarınızdaki ekran görüntülerini yakalayabilirsiniz. iPad’de bir ekran görüntüsü almak için üstteki Güç düğmesini ve Ev düğmesini birlikte basılı tutun. Bu numarayı kullanarak çektiğiniz tüm ekran görüntüleri Fotoğraflar uygulamasında bulunabilir. iPad Air ve iPad Pro cihazları dahil tüm iPad cihazlarında çalışır.

Ekran Görüntüsü Alma

Benzer şekilde, iPhone’larda ve diğer iOS aygıtlarında çalışır. Diğer iOS aygıtlarında aynı düğmeleri kullanın ve yaparken bir tık sesiyle ekran görüntüsü alıp almadığına bakın.

Bir Android kullanıcısıysanız, Güç düğmesi + Sesi azaltma düğmesine basarak ekran görüntüsü almak için Android yöntemini oynamayı düşündüğünüzden, bu işi yapmaz. Ama düğmelerle oynadıktan hemen sonra bunu hızlı bir şekilde öğrenmelisiniz.

Daha fazla bilgi ve haber için sitemizi takip etmeye devam edin. Ayrıca web sitemizin sosyal mecralarından bizleri takip edebilirsiniz.