iphone uygulamalari indir 1

Yeni Başlayanlar İçin En İyi iPhone Uygulamaları

Hepimiz biliyoruz ki, akıllı telefonlar için en büyük platformlardan biri, iPhone gibi cihazlarda çalışan iOS sistemdir. Bu platforma yeni başlayan biri olduğunuzu düşünerek başlangıçta denemeniz gereken iPhone en iyi uygulamaları aşağıda listeledik.

iPhone Uygulamaları

Photoshop Fix

Şimdiye kadar bilgisayar, fotoğrafları düzenlemek için bazı harika Photoshop özelliklerine erişmek için gerekliydi. Photoshop Fix, iPhone’unuza birinci sınıf rötuşlama ve restorasyon gibi Adobe Photoshop özelliklerini getiren bir uygulama türüdür. Ayrıca sıvılaştırma, hafifletme, pürüzsüzleştirme, iyileştirme içerir. Ayrıca fotoğraflarınızı daha fazla düzenleme için bilgisayarınıza gönderebilirsiniz ancak bu, yaratıcı bir bulut kullanıcısıysanız da yapılabilir. Tüm bu özellikleri bir fotoğrafın kolayca parlamasını sağlayabilirsiniz.

Spotify

Eğer müziği seviyorsanız, o zaman bu uygulama kesinlikle ilk başta almalısınız. Premium bir plan satın alan Spotify, en sevdiğiniz müziği, ne zaman ve nerede olursanız olun talep üzerine dinlemenizi sağlar. Bu uygulama aynı zamanda bir radyo seçeneğine ve bir senkronizasyon seçeneğine de sahiptir, böylece çevrimdışıyken müzik dinleyebilirsiniz. Bu uygulama, müzikle oynamayı sevenler için mükemmeldir.

Evernote

Aslında her yerde yanınızda olan sanal bir notebook ve istediğinizi indirmek için mükemmel. Doğrudan uygulamada notlar almak, web’den görüntü ve makaleler kaydetmek, fiziksel not defterlerinden sayfa yüklemek ve görevleri izlemek için kullanılabilir. Evernote bile ses dosyalarını işleyebilir. Buna eklediğiniz her şey bir süre sonra aranabilir ve bu sayede her türlü dosyayı işlemeyi kolaylaştırır.