instagram resim indirme

Instagram’dan Fotoğraf Nasıl indirilir?

Instagram’dan nasıl fotoğraf indirebilirim. Bu konuda alternatif yöntemlerin neler olduğunu merak ediyorsanız Bu sorularınıza yanıt vereceğiz.

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya ağlarından biri olan Instagram, maalesef  kendi uygulaması üzerinden direkt olarak fotoğrafları indirilmesi için bir seçenek sunmuyor. Fakat Instagram‘dan fotoğrafları veya videoları indirmek için bazı alternatif yöntemler mevcut. Instagram fotoğraf indirme nasıl yapılır?

Instagram Fotoğraf İndirme Seçenekleri Nedir?

Instagram dan fotoğraf nasıl indirilirim? diye merak ediyorsanız; Instagramdan fotoğraf indirmek isteyorsanız; sizin için webiOS ve Android üzerinden basit çözümler sunmaya çalıştık.

Web üzerinden fotograf kaydetmek isterseniz burada yapmanız gereken Instagram‘da iken kaydetmek istediğiniz içeriğin üzerinde sağ kısmında yer alan zaman bölümünde ki ilgili URL’i kopyalayın. Devamında ise Downloadgram.com adresine giderek kopyalamış olduğunuz URL’i yapıştırın ve altındaki indir butonuna basarak. indirmek istediğiniz içeriği bilgisayarınıza kaydedin.

Downloadgram.com web sitesine buradan ulaşabilirsiniz

Şayet bu işlemi bir iPhone üzerinden yapmak yani bir Instagram fotoğrafını indirmek istiyorsanız bunun için ne yazık ki geliştirilmiş uygulamalardan birini indirmeniz gerekiyor. Örneğin ‘Instant Save – Quickly Repost’ uygulamasını App Store üzerinden indirin ve telefonunuza kurun. Uygulamaya giriş yapın. Instagram’dan indirmek istediğiniz içeriğin URL’sini kopyalayın. Instant Save – Quickly Repost uygulamasına dönün. Döndüğünüzde linkini kopyaladığınız fotoğraf karşınıza çıkacak. Çıkan fotoğrafa dokunduktan sonra Save’e dokunmanız yeterli. olacaktır.

Instant Save – Quickly Repost uygulamasını buradan indirebilirsiniz

Android kullanıcıları ise QuickSave isimli uygulamayı kullanarak bu işlemi yapabilirler.. Uygulamayı açın, ilk olarak karşınıza çıkan Instagram anahtarını açın. Bu işlem sonrasında Instagram uygulamasına geri dönüp, indirmek istediğiniz fotoğrafın URL’ini aynı yöntemle kopyaladığınızda içerik otomatik olarak indirilecektir.

QuickSave uygulamasını buradan indirebilirsiniz