instagram otomatik video oynatma kapatma 1

Instagram Videoları Nasıl indirilir?

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan popüler sosyal medya platformu Instagramdan video indirme nasıl yapılır yöntemleri nelerdir? Bu yazımızda sizlerle Instagram video indirme yöntemlerini ve nasıl yapılacağını paylaşıyoruz.


Son yılların en popüler sosyal medya platformu haline gelen Instagram da her an  milyonlarca fotoğraf ve videonun paylaşılıyor. ancak bu platformda kullanıcıları en çok üzen taraflardan biride herhangi bir video indirme seçeneğinin bulunmaması. Resmi olarak  Instagram tarafından kullanıcılarına sunulmayan bu özelliği bazı yollar ile kullanabilmek mümkün hale geliyor. Instagram video indirme nasıl yapılır?

Instagram video indirme yöntemi

Instagram video indir seçeneğine sahip olmak için birkaç farklı alternatif bulunuyor. iOS veya Android özelinde farklı çözümler bulunabilir. Şimdi gelin bu yöntemlere bir bakalım.

Şayet Instagram videosu indirme yi  pc ve ya notebook’unuzda yapmak istiyorsanız bunun için bir web sitesi üzerinden çözüm bulunuyor. Ancak öncelikle kaydetmek istediğiniz videonun URL’ini sağ üstteki üç noktaya tıklayarak almanız gerekiyor. Sonrasında downloadgram.com adresinde ki kutucuğa linki yapıştırın. Böylelikle istediğiniz videoyu bilgisayarınıza indirebileceksiniz.

instagram video indirme

Android Telefondan Instagram Videosu İndirme

Android işletim sistemine sahip bir telefon üzerinden bu işlemi yapmak için bir uygulama kullanmanız gerekiyor. Video ve fotoğraf kaydetmek için QuickSave isimli uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaparken sizden Instagram anahtarını açmanız isteyecektir. Daha sonra ise Instagram’a geri dönüp aynı web’de ki gibi süreci  izleyebilirsiniz. uygulamayı ise BURADAN indirebilirsiniz.

IoS Telefondan Instagram Videosu İndirme

Şayet bir IoS işletim sistemi kullanıcısıysanız benzer bir şekilde uygulamadan faydalanma şansına sahipsiniz. Instant Save – Quickly Repost uygulamasını cihazınıza kurduktan ve yine istediğiniz videonun bağlantısını kopyaladıktan sonra Instant Save uygulamasına geri döndüğünüzde kopyaladığınız video link’ini göreceksiniz. Videoya dokunduğunuz anda ise  Save seçeneğini ile karşılaşacaksınız. Uygulamayı ise BURADAN indirebilirsiniz.