v

İnstagram Son Görülme Nasıl Kapatılır?

İnstagram son zamanlarda hayatımızın her anını paylaştığımız kısa video ve fotoğraflar eklediğimiz kullanması oldukça keyifli bir uygulamadır. İstediğiniz kişiler sizi takip edebiliyor. Sizde istediğiniz kişileri takip edebiliyorsunuz. Ayrıca fotoğraflara beğeni ve yorum yazılabiliyor. Dilerseniz özel olarak mesajlaşma imkânı da sunuyor.


İnstagram Ayarları

Bu uygulamayı kullanırken bazı ayarlarınızı kendiniz yapabiliyorsunuz. İsterseniz son görülmenizi veya resimlerinizi görecek kitleyi kendiniz seçip ayarlayabiliyorsunuz. Dilerseniz burada paylaşım yaptığınız resimlerinizi diğer sosyal ağlarınız ile entegre ederek paylaşabilirsiniz.

İnstagram Son Görülme Nasıl Kapatılır?

Takipçilerinizin en son ne zaman instagramda olduğunuzu görmesini istemiyor iseniz uygulamanın bu özelliğini kapatabilirsiniz. Peki, instagram son görümler nasıl kapatılır? İlk olarak ayarlar kısmına giriniz. Sonra alt tarafta bulunan ‘ Hareket Durumunu Göster’ seçeneğinin yanında bulan açma kapama işlemini gerçekleştireceğiniz alanda bulunan yuvarlak kısmı sağ taraftan sol tarafa doğru hareket ettirerek bu seçeneği kapatmış oluyorsunuz. Bu özellik açık olduğunda yanında bulunan yuvarlağın altı mavi renk olmaktadır. Kapattığınızda ise beyaz olacaktır. Bu şekilde de kapatıp kapatmadığınızı anlaya bilirsiniz.