instagram pp

Instagram PP Profil Fotoğrafı Büyük Gösterme Nasıl Yapılır?

Her geçen gün büyüyen sosyal medya platformlarında 7’den 70’e yerimizi alıyoruz. Bazen bir bazen de birden fazla hesap ile bu platformlarda var oluyoruz. Bu platformların en popülerlerinden biri olan Instagram ise şimdiden vazgeçilmezlerimiz arasında yerini aldı. Instagram hesaplarının İngilizce kısaltması pp olan profil photo ya da profil Picture olan Türkçe karşılığı olarak profil fotoğrafı/profil resmi bulunmaktadır. Peki neden Instagram PP Büyük Gösterme ihtiyacı duyuyoruz.

Instagram sosyal medya platformu kendi içinde oluşan hesaplar ile insanları bir araya getiriyor. Bu hesaplar kullanıcı adı ve profil fotoğrafları ile karşımıza çıkıyor. Bu profillere bakmak, arkadaşlık kurmak ya da yeni trendlerden olan stalk yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu aşamada hesaplar iki şekilde karşınıza çıkıyor birincisi tüm paylaşımları açık bir halde ikincisi sadece takipçi denilen yani görmek istediğiniz sayfayı takip etme isteği gönderip onaylanması ile görülebilen hesaplar. Fakat insanlar takip isteği göndermeden sadece hesap sahibini tanımak için profil fotoğrafını görmek istiyor. Fakat Instagram uygulamasında fotoğraflar küçük bir daire içerisinde sadece fikir verecek büyüklükte görülüyor. İşte bu aşamada Instagram PP Büyük Gösterme programlarına ihtiyaç duyuyoruz. Sizlere bu yazımızda programsız olarak Instagram PP Büyük Gösterme nasıl yapılır onu anlatacağız.

İnstagram kullanıcı adı

Instagram PP Büyük Gösterme Programsız Nasıl Yapılır?

Diyelim ki stalk yapıyorsunuz yani bir hesabı, takip ettiklerini, takipçilerini ya da paylaştığı görselleri internet dünyasında bilinen ismi ile fake yani sahte hesap ya da hesaplar ile inceliyorsunuz. Fakat incelediğiniz hesabın profil fotoğrafı istediğiniz boyutlarda değil ve büyüterek bakmak istiyorsunuz. Ama bunu telefonunuza ek program indirmeden yapmak istiyorsanız bu yazımız sizin için. Instagram PP Büyük Gösterme: igprofile.com adresi sizler için biçilmiş kaftan. Tek yapmanız gereken igprofile.com adresine gitmek ve orada bulunan arama çubuğuna profil fotoğrafını görmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını yazmak. Kullanıcı adı yani @kullanıcıadı olarak gördüğünüz adresi yazmak ve onay tuşuna basmak. igprofile.com sizler için Instagram uygulamasında bu profili bularak karşınıza getirir hem de hiçbir üyeliğe gerek kalmadan. Artık tek yapmanız gereken doğru kullanıcının üzerine tıklamak ve profil fotoğrafının büyümüş haline bakmak.