Instagram mavi tik nasıl alınır? Instagram hesap onaylatma nasıl yapılır?

Instagram mavi tik nasıl alınır, Instagram mavi tik alma, Instagram hesap onaylatma, Instagram hesap nasıl onaylatır?

Instagram hesap onaylatma ve Instagram mavi tik hakkında dört gözle beklenen her şeyi sizler için derledik. Hadi hep birlikte adım adım inceleyelim.

Instagram hesap onaylatma veya bir diğer adıyla mavi rozetli Instagram hesapları; istek sonucunda, Instagram tarafınca uygun görülen profillere kullanıcı adının yanında mavi renkli tik işareti konulması ile doğar. Bu sayede profiller; onaylı Instagram hesabı ya da doğrulanmış hesap olarak adlandırılmaktadır.

Instagram Hesap Onaylatma Nasıl Yapılır?

Instagram hesabınızın güvenilir ve size ait olduğu belirtmenin en etkili yolu mavi tik ile onaylatmaktır. Ama bu işlem için bazı durumlar söz konusu.

  • Eğer tanınan biriyseniz yetkililer ile iletişime geçerek mail yoluyla hesabınızı onaylatabilirsiniz. Ancak bu işlem çok basit bir işlem değildir.
  • Diğer bir yol ise Instagram’la çalışan partnerler veya sosyal medya uzmanlarından yardım alabilirsiniz.

Instagram Hesabınızın Onaylanması için Gerekenler

Düşünüldüğü gibi Instagram onaylı hesap herkesin alacağı bir hesap değildir. Mavi tik alabilmeniz için ünlü veya ticari bir firma olmanız gerekiyor.

Eğer yukarıdaki şartları barındırıyorsanız,

  • Facebook hesabınızı Instagram hesabınıza bağlayın.
  • Twitter hesabınızı Instagram hesabınıza bağlayın.
  • İnstagram hesabınızda kimlik doğrulaması yapın.

Not: Sakın ama sakın 300-500 TL karşılığında sahte takipçi alıp onaylamak için mail göndermeyin, Instagram takipçilerinizin aktifliğine bakarak bot takipçi olduğunu anlar ve başvurunuzu reddeder…