instagram hikaye indirme

Instagram Hikaye (Story) İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram bugün internete girenler arasında en çok kullanılan sosyal mecralardan bir tanesi. Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, birkaç yıl önce hikayeler (story) özelliğini açıklamıştı. Hikayeler özelliği, ilk Snapchat’te gördüğümüz bir özellikti. Şuan Whatsapp’ta da Durumlar olarak geçmektedir.

Instagram Hikayeler oldukça fazla kullanılan ve sevilen bir özellik. Instagram hikayeleri, 15 saniyelik video veya fotoğraftan oluşuyor. Hikayalerin üzerine etiketler, konum ve arkadaş etiketleme yapılabiliyor. Paylaşılan Instagram hikayeleri 24 saat boyunca sistemde duruyor ve ardından otomatik olarak siliniyor. Aslında hikayeleri gizemli ve çekici kılan sadece belirli süre görünebilir olması.

Sevdiğiniz Instagram kullanıcılarının ya da ünlülerin Instagram hikayelerini beğenip kendi hesabınızda paylaşmak isteyebilirsiniz. Bunun için hikayeleri telefonunuza ya da bilgisayara indirip tekrar paylaşmanız gerekir. Tabi üzerine değişik efektler ve yazılar ekleyerek indirdiğiniz hikayeleri düzenleyebilirsiniz. Şimdi size başkasının Instagram hikayesini telefona ya da bilgisayara indirmenin nasıl yapıldığını göstereceğiz.

eee

Instagram Hikaye (Story) İndirme

  • Hikaye indirmeye başlamak için önce https://www.storieswatch.com adresine giriş yapın.
  • Karşınıza gelen ekrandaki arama çubuğuna hikayesini indirmek istediğiniz kullanıcının ismini yazın ve arayın.
  • Arama sonuçlarından kullanıcıyı seçin ve profiline giriş yapın.
  • Instagram profilindeki hikayelerden dilediğinizi hikayenin hemen sağ alt köşesinde bulunan Download butonuna basarak indirin.

sss