Instagram

Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Instagram bilindiği üzere dünyanın en popüler sosyal medya paylaşım alanlarından biri. Böyle olunca her geçen gün yeni bir uygulama ekleniyor ve bu uygulamalar kullanıcılar tarafından indirilip denemeleri yapılıyor. Son zamanlarda eklenen canlı yayın özelliği de bunlardan biri. İnstagram’a eklenen canlı yayın özelliği ile birlikte bunların anlık bildirimleri de kalabalık takip listeleri olanları rahatsız ediyor olabilir, İnstagram canlı yayın özelliği nasıl kapatılır diye düşünüyorsanız, anlatalım, oldukça basit.


Canlı Yayın Bildirimini Kapatmak İçin

İnstagram profil sayfanıza girin. Sağ üst köşede yer alan sembolden “Ayarlar” sayfasına girin.Buradan “Anında İlet Bildirimleri” seçin, bu sayfada “Canlı Videolar” seçeneğine gelin ve “Kapalı” konuma getirin.

Canlı Yayın Bildirimini Açmak İçin

Canlı yayın bildirimi normalde uygulamanın kendisinde açıktır. Eğer siz kapatmış iseniz ve tekrar canlı yayın bildirimleri almak isterseniz aynı şekilde ayarlar menüsünden, anında ilet bildirimleri, canlı videolar segmelerini takip ederek “Açık” konuma getirebilirsiniz. Böylece tekrar canlı yayınınızın canlı olarak seyredilmesine olanak tanıyabilirsiniz.