Huawei Servis

Huawei İçin Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Huawei sahipleri ihtiyaç duyduklarında garanti sorgulama işlemini gerek garanti süresi gerekse cihazında bir sorun yaşayan veya cep telefonunu satmak isteyenler kullanıcılar garanti süresini kısa yoldan öğrenmek istiyorlar.

Öncelikle Huawei garanti sorgusunu yapabilmek için cihazınıza ait olan IMEI numarası öğrenmeniz gerekli. IMEI numarasını kısa yoldan öğrenmek isterseniz arama kısmına “*#06#” yazarak öğrenebilirsiniz.. Ekranınıza gelen 14 ya da 16 haneli bu  kod, cihazınıza ait olan IMEI numarasıdır. Huawei Türkiye garanti işlemi sorgusu için IMEI haricinde telefon faturası veya başka herhangi bir belge istenmiyor.

Huawei Türkiye İçin Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Cihazınızın Türkiye garantisi içinde olup olmadığını öğrenmek için şu adımları aşağıdan takip edin.

1- Huawei Türkiye garanti sorgulama için buradaki adrese giriyoruz.

2- Telefonumuzun IMEI numarasını ilgili alana yazıyoruz. Hemen altında yer alan  Doğrulama kodu” yazdıktan sonra “ARA” butonuna tıklayarak Huawei garanti sorgulama işlemimizi gerçekleştirebilirsiniz.

Huawei Servisi Nerede Var?

Huawei’nin ülkemizde birçok ilde servisi bulunmaktadır. Buradan giriş yaparak, size en yakın Huawei garanti servisleri nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Ayrıca bazı Huawei servisleri aynı zamanda mesafeli gönderim ile de cihaz kabulü yapabilmektedir. Bu yöntemde gönderim ücretleri, Huawei tarafından karşılanıyor.

Huawei Garanti Takibi Nasıl Yapılır?

Servise vermiş olduğunuz Huawei garantisini takip işlemini buradaki adreste yer alan yerleri doğru bir şekilde doldurarak takip edebilirsiniz.