HTC 11

HTC 11 için 2 Yeni Reklam Filmi Geldi

Akıllı telefonların yeni amiral gemilerinden biri olan HTC 11 akıllı telefonları için geri sayım başladı. Tanıtımları da yapılan akıllı telefonun piyasaya tam anlamıyla çıkış yapması için sayılı günler kala HTC 11 akıllı telefonları için yeni reklam filmleri de yayınlandı. İşte Detaylar.

Akıllı telefon pazarında gelir düşüşü yaşadığı haberleriyle gündeme gelen marka HTC, bir süredir yaşadığı durgunluğa HTC 11 akıllı telefonlarıyla son veren markanın, yeni amiral gemisi serisiyle eski günlerine geri dönüş yapacağı düşünülüyor. Bunun için telefonlarında birçok özel teknoloji kullanan markanın, özellikle benzersiz kamera özellikleri de bir hayli öne çıkmış ve tanıtıma damga vurmuştu.

En başarılı amiral gemisi akıllı telefon modellerinden biri olarak değerlendirilen HTC 11 akıllı telefonlarının nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda ise sadece tanıtımda yeterli olmadı. Bunun dışında telefonların sistem özellikleriyle ve ilk defa kullanılan teknolojileriyle ilgili olarak sürekli yeni paylaşımlar yapılmaya devam etti. HTC tarafından da sürekli olarak yapılan paylaşımlarla telefonların tanıtımı bir nevi devam ederken son olarak HTC 11 akıllı telefonları için yeni reklam filmleri paylaşımdı.

HTC 11 Yeni Reklam Filmleri Dikkat Çekti

HTC 11 akıllı telefonlarıyla ilgili olarak yapılan yeni reklam filmi paylaşımlarıyla bir nevi telefonların özellikleri de kullanıcılara tanıtılıyor. İlk defa bu seride yer verilen özelliklerin tanıtımıyla ortaya çıkan yeni detaylar bir yana dursun bunun dışında telefonların tasarımlarını da öne çıkaran reklam filmlerini görmeye başladık. Paylaşılan son iki video ile beraber HTC 11 telefonlarının ilk defa sunacağı özelliklerle ilgili de bilgiler verilmeye devam ediyor.

https://youtu.be/84L4-JCZkBY

Muhtemelen en başarılı HTC modellerinden biri olması beklenen HTC 11 serisi için tanıtıma kadar yeni videolar ve yeni reklam filmlerinin de gelmeye devam edeceği konuşuluyor. Bu reklamları bir seri haline mi getirecek bilinmez ama şimdilik HTC 11 için yeteri kadar detaylı bilgi elde edilmiş gibi gözüküyor. Telefonların tüm özellikleriyle ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı ise merak konusu. Yayınlanan yeni reklam filmlerini de haberimizde bulabilirsiniz.

https://youtu.be/H2r69DmyW60