poco launcher apk 1

Her Android Akıllı Telefon İçin Karanlık Mod

Xiaomi sadece Pocophone F1 gibi üst düzey akıllı telefonlar üretmekle kalmıyor, aynı zamanda Çinli üretici de size sunacağı çok şey var. Örneğin, koyu bir moda ile en son sürümde puan alan “POCO Launcher”.

Android akıllı telefonlar dünyasında, üreticilerin telefonlarını özel bir işletim sistemi ile piyasaya sürmeleri artık yaygın bir durum. Ancak, nadiren böyle bir işletim sistemi Xiaomi Pocophone F1 kadar dikkat çeker.

Üretici POCO Launcher’ı indirmeye çalışan “MIUI for Poco” özel işletim sisteminden çıkardı, böylece Android akıllı telefonunuzdaki harika özellikleri de kullanabilirsiniz.

Yeni sürüm 2.6.5.7’de, geliştiriciler bazı değişiklikler yaptı. İkon Paketlerinde uygulamaların gösterilmesi ile ilgili problemler giderildi ve uygulamanın kendi ikonları revize edildi. Ancak en büyük değişiklik, aynı zamanda özelleştirilebilir olan karanlık bir modadır.

poco launcher

Sayısız diğer uygulamalar gibi, POCO Launcher sonunda karanlık bir moda aldı. Bu, Uygulama Çekmecesini ve başlatıcının ayarlarını genişletir. Bu sadece gözlerinizi korumakla kalmaz, aynı zamanda akıllı telefonunuzun modern ve gizli görünmesini sağlar.

“POCO Launcher” İçin Karanlık Mod

Karanlık modu etkinleştirmek için önce başlatıcı ayarlarına gidin. Uygulamaya genel bakış, uygulama çekmecesine girmek için ana ekranda yukarı kaydırın. Sağ üst köşedeki üç küçük çubuğa tıklayın ve ayarlardasınız. “Backgrounds” maddesinin altında “Dark” seçebilirsiniz. Ek olarak, saydamlık, arka plan görüntünüzün parlayacağı şekilde ayarlanabilir. Değişikliklerinizi kaydetmek için “Uygula” yı tıklayın ve başlatıcı yeniden başlar.