Google YouTube Android uygulamasinda video oynatimi icin hiz kontrollerini test ediyor

Google, YouTube Android uygulamasında video oynatımı için hız kontrollerini test ediyor

Yıllar geçtikçe, Google’ın ürün içerisindeki bazı özelliklerini , küçük kullanıcı gruplarıyla test etmesi ve bunları halka aktarmaya karar vermeden önce test etmesi zaten biliniyor . YouTube uygulaması bu kurala bir istisna olmuş ve Google’ın test ettiği son özellik YouTube Android uygulamasında video oynatma hızı kontrolleri olarak belirtildi.

YouTube’un masaüstü sitesinde kullanıcılar, videoların oynatma hızını bir süre kontrol edebiliyor. Bu, bir video oynatılmasına, başlangıçta yüklenen hızdan daha hızlı veya daha yavaş olmanızı sağlar ve daha önce, bu ayarlar YouTube mobil uygulamasında mevcut değildi.

Bir video izlerken, bir videoyu bildirmek oynatma kalitesini değiştirmek, kapalı başlık eklemek için seçenekleri içeren bir menü ortaya çıkarırken içerik, YouTube uygulamasının sağ üst köşedeki üç noktayı görünümüne dokunulduğunda karton ve erişim YouTube’un Yardım ve Geri bildirim bölümü. Bununla birlikte, artık kullanıcıların (en azından bazılarının) bir videonun hızını değiştirmek için bir seçeneği varmış gibi görünüyor.

Google YouTube Android uygulamasında video oynatımı için hız kontrollerini test ediyorYoutube Android Google Youtube video hızı android youtube hız kontrol

Masaüstünde bulacağınız gibi videoyu normal hızının 0,75x, 0,5x veya 0,25x oranında yavaşlatabilir veya 1,25x, 1,5x veya 2x’e kadar yükseltebilirsiniz. Hızın değiştirilmesi izlediğiniz videonun etiketli süresini etkilemez, ancak oynatmayı seçtiğiniz hızda düşürür veya arttıracaktır.