Google Stadia Ne Zaman Cikacak 1

Google Stadia’nın Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Henüz lansman tarihi yok, ancak Google Stadia abonelik fiyatını ve Destiny 2’yi içeren üç aylık bir paketi açıkladı.

Google Stadia Abonelik Fiyatları

Google Stadia abonelik gelecek hafta E3’de olsa da, nispeten sınırlı bir kapasitede ve duyuruların çoğu gidiyor gibi görünüyor. Google Connect olarak adlandırılan Nintendo Direct tarzı canlı yayınlarda yapılacak. İlki az önce bitti ve bir aylık abonelik için İngiltere’deki fiyatı çok makul görünen 8.99 £ olarak açıkladı. Ancak Stadia’yı ilk günden itibaren kullanmak istiyorsanız, 119 £ Kurucu Paketini satın almanız gerekecek.

Google Stadia abonelik

Google, üç aylık bir abonelik içeren ve bir arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bir tane daha bulunan Kurucu Paketinin ön siparişlerini vermeye çalışıyordu. Ayrıca, Chromecast Ultra dongle, sınırlı sayıda Night Blue Stadia Kontrolörü ve başkalarından önce istediğiniz Stadia Adını alabilmenizi sağlar.

Kurucunun Paketi aynı zamanda henüz açıklanmayan oyunlara erişim ve başkalarını satın almayla ilgili indirimler de içerecektir, fakat başlangıçta büyük beraberlik Destiny 2: Koleksiyon olacaktır. Bu, oyun için şimdiye kadar yayımlanan her şeyi ve bu sonbaharda ortaya çıkan yeni Shadowkeep genişlemesini içeriyor. Bungie’nin Activision’dan ayrılmasından ve kendi yayıncılığından beri ilk piyasaya sürülmesidir. Mevcut hayranlara ekstra bir teşvik olarak, Destiny 2’nizin tasarrufunu başka bir formattan aktarabilecek ve Stadia’da kullanabileceksiniz, böylece sıfırdan başlamak zorunda kalmayacaksınız. Kurucunun Paketi için ön siparişler açıktır, Google paketin 250 £ değerinde olduğunu iddia eder.

Abonelik fikrini beğenmezseniz, oyunları ayrı ayrı satın alabilecek ve Stadia Base adında bir servis aracılığıyla kalıcı olarak sahip olacaksınız, ancak gelecek yıla kadar çevrimiçi olmayacak.