google stadia oyunlari 1

Google Stadia, Oyun Başlıklarını, Fiyatlandırmasını Bu Yaz Paylaşacak

Yakında Google Stadia oyun hizmeti hakkında daha fazla bilgi edeceğiz. Stadia hesabındaki cuma tweetine göre, fiyatlandırma, oyun duyuruları ve yeni oyun akış hizmeti için lansman bilgileri dahil olmak üzere bu yaz paylaşılacak.

“Bu yaz, istediğin üç dilek sonunda nihayet verilecek” diyor tweet. “Price Reveal, Oyun Duyuruları, Lansman Bilgisi. Yakında daha fazla Stadia detayı için burada kalmaya devam edin.” dedi.

Google Stadia İle Oyun Oynamak

Google, Mart ayında Stadia’yı tanıttı. Servis, kullanıcıların internet bağlantısı üzerinden çok çeşitli cihazlarda oyun oynamasına izin veriyor. Bir oyun konsolu veya pahalı PC ihtiyacını ortadan kaldırır. Google Chrome’u kullanarak internette gezinmek için oyuncuların yalnızca bir TV’ye, alıcı kutusuna, tarayıcıya, telefona veya düşük kaliteli bir bilgisayara ihtiyacı var. Ayrıca kendi klavye, fare ve denetleyicisini ya da Wi-Fi aracılığıyla sunucularına bağlanan Google’ın Stadia denetleyicisini kullanabilirler.

Google Stadia

Google Stadia Lansman Tarihi

Son olarak, “lansman bilgisi” Google’ın 2019’dan daha kesin bir Stadia lansman tarihi belirttiğini görmelidir. ABD, Kanada, İngiltere ve Avrupa’yı ilk pazarlar olarak onaylamıştır. Aynı zamanda, başlangıçta çok fazla kullanılmayan Pixel aygıtları için mobil cihazlarda bazı ayrıcalıklara sahip olan başlangıç lansman aygıtlarını da içerebilir. TV ve Chromecast gibi diğer faktörlerde, kullanılabilirlik daha büyük olacaktır.

Bu arada, Microsoft, Google Stadia ile rekabet edebilmek için kendi Project xCloud akış çözümünü hazırlıyor. Bu bir E3 çıkışına hazır görünüyor ve Microsoft kısa süre önce, belirli geliştiricilerin test aşamasına geçtiğini açıkladı. Microsoft, Google ile karşılaştırıldığında, bilinen Xbox, 360 ve Xbox One oyunlarının geniş bir arka katalogunun yanı sıra, bilinen donanımdaki geliştirme kolaylığını vurgulamaktadır.