Galaxy Note FE 4 e1499721727680 1

Galaxy Note FE Tüm Dünyada Satışa Çıkıyor

Galaxy Note FE akıllı telefonları dünya pazarında satışa çıkmaya hazırlanıyor. Sadece kendi ülkesinde değil Samsung’un diğer pazarlara da sokacağı açıklanan Galaxy Note FE modelinin, diğer ülkelerde ne kadar fiyatla satılacağı belli mi? Yeni seri ne zaman satışa çıkıyor?

Samsung, geçtiğimiz sene Note 7 akıllı telefonlarıyla adeta akıllı telefon dünyasında yeni bir devir başlatmıştı. Öyle ki yeni seri akıllı telefonlarda bir yandan yazılım yenilikleri bir yandan da yüz tanımalı kilit sistemleri gibi birçok ilk özelliği gördük. Ayrıca akıllı kalem kullanımlarını, bir akıllı telefon serisi için en işlevsel hale getiren telefonlardan biri olan Galaxy Note 7 ne yazık ki bu kadar yüksek özelliklerini çok kısa bir süre gösterebildi.

Telefonlarda oluşan ve tarihi bir sonuca neden olan hata Note 7 modelini bir anda eleştiri yağmuruyla karşı karşıya getirdi. Yeni seri akıllı telefonların bir bir yasaklanmasının ardından batarya sorunu nedeniyle kendi kendine alev alan seri toplatılmış ve iptal edilmişti. Şimdi ise geçtiğimiz hafta yapılan tanıtımla beraber Galaxy Note FE akıllı telefonları Note 7 serisinin yenilenmiş modelleri olarak yeniden satışa çıktı.

 Galaxy Note FE

Galaxy Note FE Kore’de Satılmaya Başlandı

İlk olarak markanın 619 dolar gibi bir ücretle Kore’de satışa çıkardığı akıllı telefonların, yok sattığı haberleri gündeme gelmeye başladı. Her ne kadar bu alanda teknoloji otoriteleri tarafından ön yargılı olarak yaklaşılacağı düşünülse de yeni seri akıllı telefonların, kendi ülkesinde satışlarının çok iyi gitmesi Samsung’u bir kez daha harekete geçirdi. Bu kez teknoloji devinin Galaxy Note FE akıllı telefonlarını tüm dünya ülkeleri için satışa çıkarmaya hazırlandığı belirtildi.

İlk etapta 400 bin adet üretilen Galaxy Note FE akıllı telefonlarının, dünya çapında satışa çıkması stok arttırma durumunu ortaya çıkarıyor. Bu konuda Samsung’un Galaxy Note FE modeli için nasıl bir planı olduğunu bilmiyoruz. Fakat üretim kesin olarak artırılacak ve haliyle satış miktarları da bir hayli artacak. Bununla beraber diğer bölgeler için fiyatların nasıl olacağı ve satışa ne zaman başlanacağı da henüz bilinmiyor.