Galaxy J7 Nxt Guncelleme 1

Galaxy J7 Nxt Şimdi Android Pie Güncellemesi İle Geliyor

Samsung, Tayland’daki Galaxy J7 Nxt için Android Pie’yi yayımladı. Galaxy J7’nin (2016) biraz yükseltilmiş bir çeşidi olan J7 Nxt, Android Nougat ile piyasaya sürüldü ve geçen yıl Eylül ayında Android Oreo’ya güncellendi. Sadece dokuz ay sonra piyasaya sürülen cihaz için Android Pie güncellemesiyle, Samsung’un önceki Android işletim sistemi yükseltmelerine kıyasla cihazlarında Pie’yi ne kadar hızlı piyasaya sürdüğünün bir başka örneği.

Galaxy J7 Nxt

Galaxy J7 Nxt İçin Son Büyük Güncelleme

J7 Nxt Android Q’yu almayacak, çünkü Android Pie, Samsung’un 1000 $ ‘lık bayrak gemileri için sağladığı en büyük ikinci güncelleme. Tabii ki, Samsung, Android Oreo’nun amiral gemisi Galaxy akıllı telefonları için piyasaya sürülmesinden birkaç ay sonra Android 7.0 Nougat ile başlatmak yerine, Oreo’yu Oreo’yla birlikte çıkarmak için Galaxy J7 Nxt’i piyasaya sürmüş olabilirdi. Ancak Android’in eski sürümleriyle yeni telefonlar başlatmak, şirketin yapmaya devam ettiği bir şey ve muhtemelen yakında herhangi bir zamanda durmayacak.

J7 Nxt Güncelleme Özellikleri

Galaxy J7 Nxt sahipleri, sistemle ilgili bir Gece modu, navigasyon hareketleri, Samsung Klavye uygulaması için mod ve daha fazla pil ömrü gibi birçok yeni özelliğin yanı sıra güncelleme ile yeni One UI arayüzünü alacak. Biri Kullanıcı Arabirimi ve Android Pie özellikleri ve işlevselliği kapsamındaki ayrıntılarını bulabileceğiniz Android Pie’ın çok daha fazlası var. Güncelleştirme ayrıca Mayıs 2019 güvenlik düzeltme ekini de içermektedir.

J7 Nxt Pie güncellemesi Tayland’daki havadan indirilebilmeli ve önümüzdeki haftalarda diğer ülkelere doğru yol almalıdır. Telefonunuzdaki Ayarlar uygulamasını açıp, yazılım güncellemesi öğesine dokunarak ve ardından güncellemeleri manuel olarak indir seçeneğini seçerek sizin için uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.