Galaxy J7 Pro 1

Samsung Galaxy J7 Pro Şimdi Android Pie Güncelleme Alıyor

Galaxy J7 Pro, Android Pie güncellemesini almak için 2018’den önce başlatılan ilk bütçe Galaxy telefonu oldu. Samsung, Rusya’daki cihaz için çok beklenen Pie güncellemesini yayınladı. Galaxy J7 Pro, Samsung Pay desteğine ve LCD ekrana sahip sadece bir Galaxy J7 (2017) çeşidi olduğundan, umarım yakın zamanda Android Pie da olan J7’yi görmeliyiz.

Galaxy J7 Pro Pie Güncellemesi

Rusya için Galaxy J7 Pro Pie güncellemesi J730FMXXU5CSEE sürümü ve Mayıs 2019 güvenlik yaması ile birlikte geliyor. Güncellemenin ne kadar büyük olduğu ya da değişmeyeceği konusundaki ayrıntılara sahip değiliz, ancak Pie’nin Galaxy M20 gibi son bütçeli telefonlara getirdiği tüm özellikleri ve değişiklikleri bekleyebilirsiniz. Doğal olarak, Gece temalı yeni bir UI arayüzü, işletim sistemi genelinde birçok küçük iyileştirme ve değişiklik ile birlikte sunulacak.

Galaxy J7 Pro

Ayarlar uygulamasının Yazılım güncelleme menüsündeki İndir ve yükle seçeneğini kullanarak Galaxy J7 Pro’nuzdaki Android Pie güncellemesini indirmeye başlayabilmelisiniz. Bu güncellemeler aşama aşama yayınlandığından, hemen Pie Pie güncellemesini alamayabilirsiniz, bu durumda daha sonra kontrol etmeyi denemelisiniz. Veya Android Pie bellenimini veritabanımızdan indirebilir ve havadan yayınlanmasını beklemek istemiyorsanız Galaxy J7 Pro’nuzda manuel olarak yanıp sönebilirsiniz.

Samsung, akıllı telefonu Android Pie olarak güncellemeye başladığı için Temmuz, Galaxy J7 Pro’nun sahipleri için servet kazandı.

Bu akıllı telefon yaklaşık iki yıl önce başlattı ve kutudan Android Oreo 8.0 koştu koştuğunu düşünüyor heyecan verici bir haber. Samsung Galaxy J7 Pro, Kenya’daki en popüler orta sınıf Android akıllı telefonlardan biriydi.