HD Grafik PC Oyunlari 1

En İyi HD Grafik PC Oyunları

Bu ay, bazı şaşırtıcı grafiklerde olduğu gibi denemeniz gereken en iyi PC oyunları 2019’a bir göz atalım. Aşağıdaki oyunlara bir göz atın.

PC Oyunları

Wolfenstein 2

Yeni Colossus: Kırma heyecanını yakalamanızı mümkün kılan tam ekran FPS’e dikkat edin. Bir profesyonel gibi ateş ediyorsun ve durumları kazanmaya devam ediyorsun. Sisteminizin bu kadar grafik zengin bir oyun çalıştırma özelliğine sahip olduğundan emin olun, sisteminizi bu oyun için bile yükseltmeyi reddedemezsiniz. Bu, bir sebepten dolayı en üst sıralarda yer almayı hak eden oyundur, amaç için derinlemesine test ettik.

The Evil Within 2

Heyecan verici bir oyun, yoğun grafikler ve akıllara durgunluk veren, aslında bu bir korku oyunudur. Bu oyun için tüm bu faktörlerin taktik ve stratejik oyun arayanlar için birinci sınıf bir oyun yapar.

Destiny 2

Bu oyunda her evrende devam eden bir savaş varmış gibi hissediyor, oyunun diğer karakterleri silahlarla doluyor. Bu muhteşem oyunun pek çok yönünü bu kısa açıklamada açıklamak, sadece onu aramak ve bilmek zordur. Etkileneceksiniz, temin edebileceğimiz tek şey bu!

Divinity

Bu, şimdiye kadar yapılmış en iyi RPG’lerden biri, takım olarak savaşma şansını yakala. Şaşırtıcı sezgisel macera sizi bekliyor, sadece bu oyunu yükleyin ve deneyime sahip olun.

Forza Motorsport 7

Bu yarış oyunu, ganimetten sonra koşanlara pompalanan duyguları hissedeceksiniz. Yakalamayı önlemek için kullanacağınız muhteşem görünümlü kamyonet. Grafikler ve oyun içinde uygulanan fizik onu ilginç kılan şeydir!