iphone kullananlar 1

Denemeniz Gereken Gizli iPad Numarası

iPad, uzun zamandır hizmet vermektedir ve en sevdikleri bilgisayar cihazı olmadan yaşayamayacak bir profesyonel kullanıcılar tabanına sahiptir. Bir iPad kullanma deneyimini daha iyi hale getirebilecek ve sizi nihai iPad kullanıcısına dönüştürecek püf noktaları vardır. iPad’de yeniyseniz veya deneyimli bir kullanıcıysanız, bu ipuçları size yardımcı olacaktır.

Ekran Yönünü Kilitle

iPad’inizle çok dolaşıyorsanız veya ekranı bir yönde yönlendirmeyi tercih ediyorsanız, dönen bir ekran rahatsız edici olabilir. Kilitlemek için, ekranın sağ üst köşesinden aşağı kaydırarak Kontrol Merkezi’ni açın. Kilidi ve etrafını saran bir ok bulunan simgeyi arayın. Ekranınızı yerine kilitlemek için buna dokunun.

ipad püf noktaları

Eski bir iPad’iniz varsa, tabletin yanında yer alan bir fiziksel anahtarınız olabilir. Ekran yönünü kilitlemek için bu düğmeyi yana itin.

Klavyeyi Böl

iPad’e yazmak, normal bir klavye kullanmaktan çok farklıdır, ancak parmak yazıcılar daha konforlu bir deneyim için tabletin klavye bölme özelliğini kullanabilir. İlk önce Ayarlar’a gidin, Genel’e ve ardından Klavye’ye dokunun. Klavye Böl seçeneğinin açık olduğundan emin olun.

Bir uygulamayı açın ve bir metin alanına dokunun, böylece klavye belirir. Sağ alt köşedeki klavye simgesine dokunun ve basılı tutun, daha sonra bölme seçeneğini belirlemek için parmağınızı yukarı sürükleyin. Klavyeniz her iki taraftan da ayrılacak, böylece tableti tutup baş parmaklarınızla yazabilirsiniz. Yeniden bir bütün haline getirmek için iki tarafa dokunun ve tekrar birlikte çekin. Aynı klavye simgesini basılı tutabilir ve klavyeyi ekranın alt kısmına geri koymak için “tak” seçeneğini seçmek için yukarı kaydırın.