iPad Pro 1

iPad Pro 5G Ne Zaman Gelecek?

Apple hakkındaki tartışmada şu an özellikle 5G, modem tedarikçisi olarak Intel ve yaklaşmakta olan iPhone neslinin konuşma için olası kamera ekipmanı konularından endişe duyuyor. Ama aynı zamanda bir sonraki iPad Pro da konuşuldu. Bir soru sorulmaya devam ediyor: iPad Pro 5G ne zaman gelecek?

Apple şu anda ağırlıklı olarak başlıklarda 5G başlığıyla ilgileniyor. Şu anda birçok müşteri için 5G hala önemsiz olmakla birlikte, basında çıkan haberlerde neredeyse her şey devam eden tema iPhone 5G etrafında dönüyor. Piyasa gözlemcileri Apple’ın önümüzdeki yıl 5G iPhone piyasaya sürmesini bekliyor.

Apple iPad 5G Ne Zaman Geliyor?

Söylentilere göre, Apple’ın bir sonraki iPhone için bu yılın sonbaharında üreticinin Intel’den 5G desteği olmadan modem alacağını söylüyor. Peki ya Apple iPad? İOS tabanlı Apple tabletin Wi-Fi + Hücresel iPad modelleri, Wi-Fi mevcut değilse şu anda 4G LTE kablosuz veri ağlarına bağlanıyor. Peki iPad ne zaman 5G ile gelecek?

iPad Pro 5G

Bu sorunun cevabı bir kez daha Apple analisti Ming-Chi Kuo’dan geldi. Analist Kuo’ya göre, Apple’ın ilk 5G iPad’inin gelmesinin biraz zaman alacağını ve 2021’de teslim edilmesini bekliyor. Apple, iPad Pro 5G’yi piyasaya sürene kadar analist, Apple’ın bu yılın dördüncü çeyreğinde 2020’nin ilk çeyreğine kadar iki yeni iPad Pro modeli piyasaya sürmesini bekliyor. Kuo, yeni iPad modellerinde kesinlikle 5G desteği sunmayacağını belirtti.