Black Mirror

Black Mirror 5. sezon ne zaman çıkacak?

“Black Mirror 5. sezon ne zaman çıkacak?”,“Black Mirror 5. sezon onaylandı mı?” ve daha birçok sorunun cevabını sizler için araştırdık. İşte Netflix’in efsanevi yapımının 5. sezonuyla ilgili bilgiler!

Geride bıraktığımız senenin son günlerinde 4. sezon bölümlerinin paylaşılmasıyla en çok konuşulan diziler arasında yerini alan Black Mirror, sevenlerini bir kez daha ekran başına kilitlemeye geliyor.

black mirror 5

 

Black Mirror 5. sezon çıkış tarihi

Black Mirror’ın 5. sezonuyla ilgili açıklamalarda bulunan dizi yapımcıları Charlie Brooker ve Annabel Jones, kendilerinin diziyi devam ettirmek istediklerini ancak henüz bu taleplerini Netflix’e resmi olarak  sunmadıklarını dile getirdi. Son paylaşılan veriler izleyicilerin dizinin 4. sezonuna bayıldığını ve yapımın Netflix için oldukça kazançlı olduğunu ortaya koydu. Bu nedenle dizinin yeni sezonunun çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Resmi bir tarih yok, ancak 2019’un ilk çeyreğinde Black Mirror 5. sezonun yayımlanacağı düşünülüyor. Bazı kaynaklar bu tarihin biraz daha geriye çekilebileceğini ve yeni bölümlerin tekrar Aralık ayında yayımlanabileceğini öne sürüyor.

Netflix’in bu seneye damgasını vuran bir diğer yapımı La Casa De La Papel’in yeni sezonu hakkındaki bilgilere buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.