PUBG Mobil Ates Etme Ipuclari

Bilmeniz Gereken En İyi PUBG Mobil Ateş Etme İpuçları

PUBG hayatta kalmakla ilgili, ayakta kalan son adam tavuk yemeğini eve götürüyor. PUBG’nin nasıl ateş edileceğini bilmeden oynamak, maçı kaybetmenize ya da başkalarına size ateş etme avantajı vermenize neden olur. Burada, oyunu akıllıca oynamanız için bazı çekim ipuçlarını paylaştık. İşte bilmeniz gereken en iyi PUBG Mobile ateş etme ipuçları.

Ateş Modunun Değiştirilmesi Daha Az Geri Tepme Yapıyor

Eğer farkında değilseniz, silahların farklı modlarda ateş ettiğini bilin, oyunda birçok ateş modu vardır. Silahlar Otomatik modda, Yarı Otomatik veya Üç Atış modunda ve Tek Atışta ateşlenir. Teke olarak değiştirmek, silahın doğruluğunu arttırır ve düşmanlara hedef almak daha kolaydır, tek atış daha az geri tepme yapar.

PUBG Mobil Ateş Etme İpuçları

Bir silah tuttuğunuzda, silahın üzerindeki ateş modunu, silaha bağlı olarak tek veya en az üç atış moduna getirin. Ayrıca sonunda mermi tasarrufu sağlar.

Güçlü Bir Silah Seçin

En iyi silahı bulamıyor musunuz? Zayıf olanları seçtiğinde, güçlü bir silah, düşmanı Tabanca gibi zayıf olanlardan daha hızlı öldürür. Öldürmek için en iyi silahı PUBG Mobile’da bulmak ister misin? Kullanabileceğiniz en güçlü PUBG Mobile silahını görün.

Silahlarınızı akıllıca seçmelisiniz, tüm silahlar aynı değil, bazıları güçlü ve bazıları zayıf, bazıları bir mesafeden ateşlenmiş veya bazıları yakın dövüşte iyi. Sahneye bağlı olarak, size uygun silahları seçin, bir Av tüfeği yakın çağrılar veya iç mekan için iyidir, uzun mesafeden ateş ediyorsanız bir keskin nişancı iyidir ve bir saldırı tüfeği tüm şartlar için en iyisidir.

Kapağı Al ve Ateş Et

Yalnız ya da takımda oynarken, başkaları tarafından kolayca görülemeyecek şekilde, sizin ve takımınızın gizlenmesi sizin için daha güvenlidir. Açık alanda durmak yerine daha yüksek bir zeminde veya size bir kapak sunan yerlerde bir noktaya bakın. Bir binanın içinde kalmak daha güvenlidir, ancak sınırlı bir görüşünüz olacaktır.