Apple Beddit 1

Apple’ın Beddit Uyku Takibi Beta Kullanıcıların Yeni Özellikleri

Apple’ın Beddit uyku takibi bölümü, kısa bir süre önce Beddit 3.5 cihaz kullanıcılarının yeni ve gelecek özellikleri test etmesine olanak tanıyan yeni bir beta programını başlattı.

Beddit Uyku Takibi

Beddit web sitesinin yeni “Beta Programı” bölümünde, Beddit, müşterilerin “ürünü daha iyi hale getirmeye” katkıda bulunacaklarını sağlayacak yeni bir müşteri beta programı başlattığını duyurdu. Yeni beta programı, güncellemelerin kamuya açıklanmasından önce Beddit uygulamasının yeni sürümlerine erken erişim sağlayacaktır.

Beddit Uyku Takibi

Beddit Beta Programı

Beddit Beta Programı sayesinde, genel halktan önce Beddit uygulamasının yeni sürümlerine erken erişiminiz olacak. Katılımcılar, uygulama kullanımı, uygulama ayarları, uyku sonuçları ve diğer tanı bilgileri gibi Apple Inc. ile değerli geri bildirimlerini paylaşacaktır. Ayrıca anketler yoluyla ek geri bildirim talep edilebilir. Bu verilerin Apple ile nasıl paylaşılacağı hakkında daha fazla bilgi, programa başlamadan önce doldurmanız gereken bilgilendirilmiş bir onay formunda açıklanacaktır.

Programa katılmak için, bir Beddit Uyku Monitörüne sahip olmalısınız (sürüm 3.5), Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmalı ve yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde Beddit kullanmalı ve en az 22 yaşında olmalı, 75 yaşından büyük olmamalıdır. Katılımcı ayrıca, Apple’dan Beddit Beta Programı hakkında e-posta iletişimi alma hakkını vermelidir.

Beddit 3.5 sahibiyseniz, beta web sitesinde bulunan Beddit destek ekibine bir e-posta göndermek için beta web sitesinde bulunan “Şimdi Kayıt Ol” düğmesini tıklayarak kayıt olabilirsiniz.