iOS 12 4 beta 1

Apple Bugün Üçüncü iOS 12.4 Geliştirici Beta Sürümünü Piyasaya Sundu

Apple, test için ilk iOS 12.4 geliştirici beta’sını piyasaya sürdüğünden bir buçuk hafta sonra ve Apple iOS 12.4 beta 3’ü piyasaya sürmeye hazır görünüyor. Ayrıca Apple’ın bugün ikinci watchOS 5.3 beta sürümünü piyasaya sürmesini bekliyoruz.

iOS 12.4 Sürümü

iOS 12.4 beta, kullanıcılar için henüz gözle görülür bir değişiklik içermiyor, ancak Apple’ın iPhone’larını ve iPad’lerini hazırlamak için başlık altında bazı değişiklikler var, bu yaz Apple’ın gelecek yeni kredi kartı. Ayrıca Apple çalışanlarının zaten Apple Card’ı test etmek için beta sürümünü kullandıkları da söylendi.

iOS 12.4 beta

iOS 12.4 muhtemelen Cüzdan uygulamasında Apple Card’ı destekleyecek ilk yazılım sürümüdür. Apple Card ilk olarak 25 Mart’ta Amerika Birleşik Devletleri’nde bir yaz lansmanı öncesinde açıklandı.

Apple ayrıca bu ay tüm müşteriler için iOS 12.3’ü piyasaya sürdü. Bu sürüm, doğrudan video servislerine abone olmak için yeni Apple TV Kanalları özelliğine sahip yepyeni Apple TV uygulamasını içerir. iOS 12.3, Apple özelliği ile çalışan akıllı TV’lerde AirPlay 2’yi de destekler.

Apple’ın büyük geliştirici konferansı, 3 Haziran’da San Jose’de bir haftadan daha kısa bir sürede başlayacak ve burada Apple iOS 13, watchOS 6 ve macOS 10.15 ve daha pek çoğunu açıklayacak. Bu, iOS 12.4’ün beta sürümünden çıkmadan önceki aynı gün büyük yeni geliştirici betaları göreceğimiz anlamına geliyor.

Güncelleştirme:

iOS 12.4 beta 3, watchOS 5.3 beta 2 ve tvOS 12.4 beta 2 artık kullanıma hazır.