ios 10 3 ve macos 10 12 4 betasi yayimlandi 1489698882 1

iOS 10.3 ve macOS 10.12.4 Betası Sonunda Geldi

Apple, hem mobil hemde masaüstü platformlarında kullanılan işletim sistemleri için bir yeni güncelleme daha getirdi. Beta 7’de neler geliyor? İşte detaylar!

Apple, iOS 10.3 için yedinci betayı kısa süre önce getirdi. Yeni betada iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları faydalanabiliyor. Bu güncellemeyle birlikte, Find My airPods desteği gelmekte. Bu bakımdan AirPod’larınızı bulmanızı sağlarken, CarPlay geliştirmeleri de yapıldı. Son olarak Apple’ın yeni dosya sistemi ve diğer özelliklerin hepsi bu betanın içerisinde yer aldığını belirtelim.

Apple’ın bunun yanı sıra yedinci betayı macOS için de 10.12.4 betası ile getirdi. Bu beta şuan için sadece geliştiriciler için gelmiş durumda. Ancak kısa bir süre içerisinde herkese geleceğini düşünüyoruz. macOS sürümünde en göze çarpan özellik Night Shift olacaktır. Bu bakımdan mavi ışık azaltılarak göz sağlığınızı daha fazla koruyabileceksiniz. İşte yeni detaylar;

Göze Çarpan Özellikler!

Find My AirPods özelliği Finf My iPhone
Ayarlar’da Güvenlik sekmesi
Apple File System (APFS) dosya sistemi
CarPlay durum çubuğundan medya, iletişim ve seyahat uygulamalarına hızlı erişim sağlanabilecek. Ana ekrana geçiş yapma zorunluluğu ortadan kalkacak.
CarPlay, yeni Up Next ekranıyla Music uygulaması içerisindeki müziklere erişim sağlayabilecek.
Maps uygulamasında 3D Touch ile hava durumu tahmini yapılabilecek.