Android Yemek Pisirme Oyunlari 1

Android Telefonlar İçin En İyi Yemek Pişirme Oyunları

Google Play Store’da Android için mevcut en iyi pişirme oyunlarından bazıları vardır, bu da size çaba harcamadan pişirme deneyimi sağlayabilir. Bu yüzden, bu yazıda, her kullanıcının oynamak isteyeceği en iyi Android yemek pişirme oyunları hakkında bilgiler vereceğiz.

Yemek Pişirme Oyunları

World Chef

World Chef, her Android kullanıcıları oynamak isteyeceği en iyi eğlenceli pişirme oyunlarından biri. Bu oyunda, kendi restoranınızı yaratmanız ve müşteriler için yemek pişirmeniz gerekiyor. Siz ilerledikçe, restoranınız VIP müşterileri çekecek. Daha fazla müşteri daha fazla para demektir. Böylece, daha fazla parayla, bulaşıklarınızı genişletebilir, başka şefler vb. işe alabilirsiniz. Herkesin oynamak isteyeceği en iyi Android pişirme oyunlarından biridir.

Restaurant Dash

Restaurant Dash, dünyanın en iyi şeflerinden biri olan Gordon Ramsay’ın etrafında döner. Bu oyunda, olayları mümkün olduğunca çabuk temizlemeniz gerekiyor. Diğer oyun özellikleri, imparatorluğu genişletmek, daha fazla restoran inşa etmek, vb. gibi World Chef’le aynı kalır. Restaurant Dash ile ilgili diğer en iyi şey, diğer çevrimiçi oyunculara karşı oynayabilmenizdir. Bu yüzden, her Android kullanıcısının oynamayı seveceği başka bir heyecan verici pişirme oyunudur.

Cooking Mama

Bu oyun çocuklar tarafından sevilir. Mama, dünyanın dört bir yanından gelen çeşitli tarifler etrafında döner. Bu oyunda restoranınızı işletmek için sebze toplamanız, balık pişirmeniz ve diğer pişirme malzemelerini ayarlamanız gerekir. Androidinizde oynayabileceğiniz en bağımlılık yapan oyunlardan biri ve ücretsiz bir oyundur.