korku oyunlari 1

Android Telefonlar İçin En İyi Korku Oyunları

Korku oyunları türü, diğerlerine göre çok popüler değil, ama en iyi korku oyunları isteyen bir sürü kullanıcı bulacaksınız. Google Play Store’da birçok korku oyunu var ve kendi yollarıyla korkutucu. Bu nedenle, bu makalede, Android akıllı telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi korku oyunlarından bazılarını sizinle paylaşmaya karar verdik.

korku oyunları

Dead Effect 2

Dead Effect 2 aslında ürperti gönderecek bir Bilim Kurgu FPS oyunudur. Dead Effect 2’de oyuncunun nihai hedefi zombileri öldürürken hayatta kalmaktır. Dead Effect 2 ile ilgili en güzel şey, 5 saatten fazla hikaye oyunu sunan destansı bir tek oyunculu kampanya sunması. Oyun son derece bağımlılık ve bugün oynayabileceğiniz en iyi korku oyunlarından biridir.

Murder Room

Nihai bir psikolojik korku macerası oyunu arıyorsanız, Cinayet Odası sizin için en iyi seçim olabilir. Oyun, seri katil ile bir odada sizi hapseder. Oyuncunun nihai amacı, farklı türden bulmacaları çözerken kaçmaktır. Bu oyunda, gizemi çözmek için incelemek veya başka nesnelerde kullanmak için çeşitli nesnelere dokunmanız gerekir. Bu yüzden kesinlikle bugün oynayabileceğiniz en korkunç oyunlardan biri.

Eyes – The Horror Game

Eyes – The Horror Game, bugün oynayabileceğin başka bir korkutucu oyundur. Oyun basittir, bu oyunda oyuncunun perili bir eve girmesi, para toplaması ve çıkması gerekir. Ancak, göründüğü kadar kolay değildir. Perili köşkte, düşünüldüğünden daha korkutucu bir kötülük var. Bu yüzden şu anda Android akıllı telefonunuzda oynayabileceğiniz bir başka en iyi korku oyunu.