Seyahat Uygulamalari 1

Android 2019 İçin En İyi Seyahat Uygulamaları

Google Play Store’da, gidip kolay ve organize olmanızı sağlayacak birkaç Android seyahat uygulaması bulunmaktadır. Bu nedenle, bu makalede, seyahatle ilgili farklı türde bilgiler edinmenize yardımcı olabilecek en iyi Android uygulamasından sizi paylaşmaya karar verdik.

Seyahat Uygulamaları

Google Trips

Hepsi bir arada ve etkili bir seyahat uygulaması arıyorsanız, o zaman Google Gezileri’ni seçebilirsiniz. Google Trips, seyahat için planlarınızı düzenlemenize yardımcı olabilir. Örneğin, Gmail’den seyahat rezervasyonları hakkında bilgi almanıza yardımcı olabilir. Androidinizde sahip olmak isteyeceğiniz bir ücretsiz gezi planlayıcısı uygulamasıdır.

Airbnb

Peki, dünyanın her yerinde eşsiz bir konaklama bulmanıza yardımcı olabilecek bir seyahat uygulaması arıyorsanız, Airbnb sizin için mükemmel bir seçim olabilir. Airbnb ile ilgili en güzel şey 200 ülkeden 4 milyondan fazla ev kiralama kapsamındadır. Yani, Airbnb 2019 yılında düşünebileceğiniz bir başka en iyi seyahat uygulamasıdır.

Google Maps

Google Haritalar, kullanabileceğiniz en iyi başka bir seyahat uygulamasıdır. Aslında, Google Haritalar, herkesin kullanması gereken önemli bir seyahat uygulamasıdır. Uygulamaya, hedefe ulaşmak için en kısa rotayı bulmaları için kullanıcıların yardımcı olur. Bilinmeyen bir yeri ziyaret etmeyi planlıyorsanız, Google Haritalar size çok yardımcı olabilir. Sadece bu değil, Google Haritalar da kullanıcıların haritaları çevrimdışı kullanım için kaydetmelerini sağlar.

TripAdvisor

TripAdvisor, tüm seyahat amaçlarınız için hepsi bir arada bir uygulama. Aslında, TripAdvisor, 2019’da kullanabileceğiniz en iyi seyahat uygulamalarından biridir. Size en iyi otelleri, restoranları, en düşük uçak bileti ve seyahat ile ilgili diğer birkaç şeyi bulmanıza yardımcı olabilir. Sadece bu değil, uygulama aynı zamanda diğer gezginlerin paylaştığı yorumları, görüşleri ve videoları da gösterir. Yani, düşünebileceğiniz en iyi Android seyahat uygulamasıdır.